2013-05-26 22:28:50
Φωτογραφία για ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΜΥΛΩΝΑΚΗ Ο ΜΑΖΗΣ!
Στο πάνθεον των παικτών, που έχουν αναδειχθεί πρωταθλητές Ελλάδας με τρεις διαφορετικές ομάδες στο πόλο μπήκε ο Δημήτρης Μάζης έχοντας να επιδείξει τίτλους με Ολυμπιακό, Εθνικό και Βουλιαγμένη, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Μανώλη Μυλωνάκη.

Μία τιμητική προσωπική διάκριση πέτυχε ο Δημήτρης Μάζης, με τη κατάκτηση του νταμπλ του Ολυμπιακού κόντρα στην Βουλιαγμένη! Ο πολύπειρος διεθνής αμυντικός των «ερυθρόλευκων» πέρασε στο πάνθεον των παικτών που έχουν αναδειχθεί πρωταθλητές Ελλάδας με τρεις διαφορετικές ομάδες!

Συγκεκριμένα, ο Μάζης πανηγύρισε το τέταρτο συνολικά πρωτάθλημα της πλούσιας καριέρας του και το «παρθενικό» του με το σκουφάκι του Ολυμπιακού, ισοφαρίζοντας το επίτευγμα του Μανώλη Μυλωνάκη, ο οποίος επίσης έχει πετύχει κάτι ανάλογο με τις τρεις συγκεκριμένες ομάδες!

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Μάζης έχει πανηγυρίσει δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα με τη Βουλιαγμένη (1997, 1998), ένα με τον Εθνικό (2006) και ένα φέτος με τον Ολυμπιακό (2013).

Ο Μυλωνάκης από την πλευρά του έχει ένα πρωτάθλημα περισσότερο, αφού έχει αναδειχθεί τέσσερις συνεχόμενες χρονιές πρωταθλητής Ελλάδας, εκ των οποίων οι τρεις ως παίκτης του Ολυμπιακού (2009, 2010, 2011) και μία με την Βουλιαγμένη (2012). Στα αξιοσημείωτα χρίζει επίσης το γεγονός ότι Μάζης και Μυλωνάκης ήταν συμπαίκτες στο μοναδικό πρωτάθλημα του Εθνικού στην νέα χιλιετία (2006).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ