2013-05-26 21:30:05
Φωτογραφία για Η LiLo τουιτάρει μέσα από το κέντρο αποτοξίνωσης
Η Lindsay Lohan βρίσκεται τις τελευταίες τρεις εβδομάδες στην κλινική αποτοξίνωσης "Μπέτι Φορντ" στην Καλιφόρνια και χθες έδωσε "σημεία ζωής", στέλνοντας το πρώτο της μήνυμα στα 6 εκατομμύρια θαυμαστών της στο Twitter.

"Κάπου πάνω από το ουράνιο τόξο, πετούν μπλε πουλιά... Είναι στο χέρι μας να δίνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από τον εαυτό μας :)", έγραψε.

Η 26χρονη ηθοποιός είχε διακόψει κάθε επικοινωνία με τους διαδικτυακούς θαυμαστές της από τις 26 Απριλίου, λίγες ημέρες πριν κριθεί ένοχη για απρόσεκτη οδήγηση.

Στις αρχές Μαΐου, η Lohan αποδέχτηκε την εναλλακτική ποινή που της επέβαλε το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, προκειμένου να μην βρεθεί πίσω από τα κάγκελα: αναγκαστική παραμονή για 90 ημέρες σε κλινική αποτοξίνωσης, χωρίς δικαίωμα εξόδου, 30 ώρες κοινωνικής εργασίας και 18 μήνες ψυχοθεραπείας.

Ωστόσο, το άτακτο κορίτσι του Χόλιγουντ είχε δηλώσει στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του CNN, Piers Morgan, λίγο πριν μπει στο κέντρο απεξάρτησης: "Είναι μάταιο να με στέλνουν σε κάποιο κέντρο αποτοξίνωσης, γιατί δεν είμαι ούτε αλκοολική ούτε ναρκομανής".

Περίπου τα ίδια λέει τώρα και η Amanda Byne, η οποία συνελήφθη στο διαμέρισμά της, στη Νέα Υόρκη, μετά από καταγγελία ότι κάπνιζε μαριχουάνα στο λόμπι της πολυκατοικίας της...
nooz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ