2013-05-26 15:37:12
Φωτογραφία για ΝΕΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ...
Φωτιά στο πρωτάθλημα της Formula 1 έβαλε η αποκάλυψη των τριήμερων μυστικών δοκιμών της Mercedes με ελαστικά της Pirelli, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Αφού οι ομάδες φαίνεται να αποδέχτηκαν –ύστερα από γκρίνιες και παράπονα- τις αλλαγές της Pirelli στις γόμες της, ένας νέος πόλεμος ξέσπασε στα πάντοκ στο πλαίσιο του γκραν πρι του Μονακό.

Αυτή τη φορά οι ομάδες πληροφορήθηκαν ότι η Mercedes είχε κάνει τριήμερες μυστικές δοκιμές με την Pirelli μετά το γκραν πρι της Ισπανίας, κάτι που ωστόσο απαγορεύεται.

Μετά από αυτή την αποκάλυψη οι ομάδες εξέφρασαν τη δυσφορία τους, ενώ συναντήθηκαν με τη FIA. Να διαλευκανθεί η κατάσταση ζήτησε το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ.

«Μπορώ να καταλάβω να θέλει η Pirelli να δοκιμάσει τα ελαστικά της, αφού αντιμετωπίζει θέματα με αυτά. Το απογοητευτικό είναι ότι δεν το έκανε με… καθαρό τρόπο. Έγιναν τριήμερες δοκιμές με ένα μονοθέσιο του πρωταθλήματος με γόμες που θα χρησιμοποιούνταν σε αυτό το γκραν πρι. Άσχετα από το όνομα που θα του δώσουμε, αυτές ήταν δοκιμές.

Νομίζω ότι υπάρχει μία σύγχυση για το τι είναι αποδεκτό και για το τι μία ομάδα μπορεί να κάνει, δεδομένων των κανονισμών. Αυτό είναι μία κατάσταση που πρέπει να διαλευκανθεί», ήταν τα λόγια του Χόρνερ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ