2013-05-26 11:34:05
Φωτογραφία για ΣΟΛΝΤΙΝΙ : ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ (ΟΧΙ ΕΠΙΣΗΜΗ) ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΑΛΒΑΡΕΣ
Κρούση από μάνατζερ που λειτουργεί για λογαριασμό του Ολυμπιακού έγινε προς τον γκολκίπερ της Εσπανιόλ, Κριστιάν Αλβάρες, όπως δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε αναζήτηση τερματοφύλακα, τα ονόματα που έχουν έρθει στο προσκήνιο είναι αρκετά κι ένα εξ αυτών φαίνεται πως αφορά στον τερματοφύλακα της ισπανικής ομάδας. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο εκπρόσωπος του 27χρονου παίκτη, επισημαίνοντας πως υπήρξε μία πρώτη προσέγγιση και αν η πρόταση που γίνει είναι ενδιαφέρουσα, τότε ο παίκτης θα ήθελε να έρθει στους ερυθρόλευκους.

«Δεν έχει γίνει προσέγγιση από τον επίσημο Ολυμπιακό, αλλά από μάνατζερ που δουλεύουν για την ομάδα», είπε αρχικά ο Φαμπιάν Σολντίνι στη «Real», για να προσθέσει ότι:

«Αν η πρόταση είναι ενδιαφέρουσα, ναι, θέλει να έρθει. Μην ξεχνάτε ότι είναι ελεύθερος. Τόσο η παρουσία του κ.Μίτσελ, όσο και το μέγεθος του Ολυμπιακού είναι δύο πολύ θετικά στοιχεία».

Οι ερυθρόλευκοι πάντως δεν «παίζουν» μόνοι τους για τον Αργεντινό γκολκίπερ που εδώ και πέντε χρόνια αγωνίζεται στην Εσπανιόλ, αφού όπως είπε ο μάνατζέρ του: «Για τον παίκτη ενδιαφέρονται έντονα ομάδες της Ισπανίας και της Ιταλίας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ