2013-05-26 10:54:03
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έμεινε... «άσφαιρος» στον τελικό με την Μπάγερν κι έτσι η πρωτιά των σκόρερς του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ πήγε στον Κριστιάνο Ρονάλντο (12), παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Μέσι.

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να είδαν τον τελικό του «Γουέμπλεϊ» από τον... καναπέ τους, υπήρχε ωστόσο και κάποιος που δεν ήταν τόσο αδιάφορος για την έκβαση του αγώνα. Συγκεκριμένα ο «CR7», περίμενε να μάθει αν για δεύτερη φορά στην καριέρα του θα βγει πρώτος σκόρερ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σε περίπτωση βέβαια που δεν ήταν... σεληνιασμένος ο Λεβαντόφσκι στο πρώτο ματς με τους Μαδριλένους, σημειώνοντας τέσσερα γκολ, θα είχε πολύ λιγότερο άγχος ο Πορτογάλος, αλλά με τον στράικερ της Ντόρτμουντ να έχει φτάσει τα 10, μόλις δύο λιγότερα από αυτόν, τα πάντα θα μπορούσαν να έρθουν τούμπα το βράδυ του Σαββάτου.

Τελικά ο Πολωνός βρέθηκε σε κακή μέρα και δεν μπόρεσε καν να βρει δίχτυα, αφού το μοναδικό τέρμα της ομάδας του σημείωσε ο Γκουντόγκαν από τα 11 βήματα. Έτσι ο Ρονάλντο με 12 γκολ βγήκε πρώτος σκόρερ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, για δεύτερη φορά μετά τη σεζόν 2007-08, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", όταν βρισκόταν ακόμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία κατέκτησε και το τρόπαιο εκείνη τη χρονιά.


Ο αστέρας της «βασίλισσας» μάλιστα πήρε τη σκυτάλη από τον εδώ και μία τετραετία κάτοχο της συγκεκριμένης διάκρισης, Λιονέλ Μέσι, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να ξεπεράσει και το περσινό ασύλληπτο ρεκόρ των 14 τερμάτων του Αργεντινού.

Ο πίνακας των σκόρερς

12 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

10 γκολ

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

8 γκολ

Μπουράκ Γιλμάζ (Γαλατάσαράι)

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)

5 γκολ

Οσκάρ (Τσέλσι)

Ζόνας (Βαλένθια)

Αλάν (Μπράγκα)

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)

Εσεκιέλ Λαβέτσι (Παρί Σεν-Ζερμέν)

4 γκολ

Κλαούντιο Πισάρο (Μπάγερν)

Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)

Φάμπιο Κουαλιαρέλα (Γιουβέντους)

Λούκας Ποντόλσκι (Άρσεναλ)

Ουίλιαν (Σαχτάρ)

Κλάας-Γιαν Χούντελααρ (Σάλκε)

Ελιζέου (Μάλαγα)

Ρομπέρτο Σολδάδο (Βαλένθια)

Άριεν Ρόμπεν (Μπάγερν)

Μάρκο Ρόις (Ντόρτμουντ)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ