2013-05-26 00:39:03
Φωτογραφία για Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ξένης ταινίας ΟΧΙ στη Σκόπελο!
Μια ανέλπιστη, διεθνή προβολή θα αποκομίσει η Σκόπελος,καθώς γυρίσματα της νέας ταινίας του KEN Mc MULLEN γυρίστηκαν σε αρκετά σημεία της Σκοπέλου.

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ώρες τα γυρίσματα της ταινίας “ΟΧΙ ”, στο πανέμορφο νησί της Σκοπέλου και η προβολή του νησιού αναμένεται να είναι σημαντική, κυρίως στις ευρωπαϊκές χώρες.

Ο σκηνοθέτης κ. KEN MCMULLEN μίλησε αποκλειστικά στο skopelosonline.gr για την ταινία και για την όμορφη Σκόπελο.

Τα γυρίσματα στο νησί άρχισαν στα μέσα Μαΐου και κράτησαν περίπου μια εβδομάδα. Για τις ανάγκες της ταινίας τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα μέρη του νησιού, όπως επίσης και στην Αθήνα ,Θεσσαλονίκη και για λίγες σκηνές στο Παρίσι.

Στην ταινία συμμετέχουν οι ηθοποιοί JOHN SHRAPNEL που υποδύεται τον Κρέοντα και ο γιος του LEX SHRAPNEL , ο οποίος υποδύεται τον Οιδίποδα ,DON MOUSSEAU η ηθοποιός DELLA SABO που υποδύεται την Ισμήνη και άλλοι ηθοποιοί .Η Ελληνίδα ηθοποιός κ. ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΛΙΑ που αφηγήται ελληνικά ποιήματα μεγάλων ποιητών της αρχαίας Ελλάδος όπως Καβάφης ,Σοφοκλής ,Αριστοτέλης ..


Είναι μια ταινία που βασίζεται στην ιστορία της αρχαίας τραγωδίας του Σοφοκλή με πανεπιστημιακό PROJECT με το μεγαλύτερο μέρος του Ντοκιμαντέρ.

Μας είπε ακόμα ότι η Ελλάδα έδωσε σε όλο τον κόσμο μια ωραία και διαφορετική κουλτούρα που πρέπει να προβληθεί προς τα έξω αψηφώντας τα λάθος μηνύματα που περνάνε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας .Η ταινία είναι πολύ Ελληνική.

Η Σκόπελος επιλέχτηκε από τον ίδιο και αγαπήθηκε ωστόσο το ίδιο και από τους πρωταγωνιστές της ταινίας που δεν ήθελαν να φύγουν από το νησί και υποσχεθήκαν να μας επισκεφτούν ξανά σύντομα .Ονόμασε το νησί της Σκοπέλου έναν ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ του Αιγαίου με φιλόξενους κατοίκους και ξεχωριστούς ανθρώπους .Μίλησε ακόμα για ένα παρθενικό νησί χωρίς πολλούς τουρίστες ακόμα καθώς η καλοκαιρινή σεζόν κρατάει στο νησί πολύ λίγο όμως πάντα μαγεύει τους ξενόφερτους που έρχονται για πρώτη φορά με τα όμορφα χρώματα του πράσινου και γαλάζιου .

Απόλαυσαν την φιλοξενία και την θέα από το restaurant Αγνάντι της Γλώσσας με ξεχωριστές και όμορφες γεύσεις ελληνικής κουζίνας και πέρασαν όμορφα βράδυα ακούγοντας ρεμπέτικα τραγούδια και τρώγοντας φρέσκα ψάρια στην ψησταριά ``ο Βαγγέλης``στο Νέο Κλήμα Ελιος, επίσης γεύτηκαν τους παραδοσιακούς λουκουμάδες όπως και τον καφέ τους στην οικογενειακή καφετερία Αramis στο Λουτράκι Σκοπέλου λίγο πριν αποχωρήσουν από το όμορφο νησί της Σκοπέλου.

Ο σκηνοθέτης κ.KEN MCMULLEN μας έδωσε την εντύπωση ενός ανθρώπου απλού συνεχώς χαμογελαστός ,μιλώντας με όλους γύρω του -άνθρωπο που αγαπάει την Ελλάδα και τον τόπο μας . Αυτό που μας ευχαρίστησε ιδιαίτερα και τον ευχαριστούμε για την προτίμηση του νησιού μας ,όπως και σε άλλα μέρη της Ελλάδος είναι που μας τόνισε την φράση ότι η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ –Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ….ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ .

Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΚΟΜΗ``ΟΧΙ``…..

Η ταινία με το όνομα ``ΟΧΙ` `του κ. KEN MCMULLEN θα προβληθεί στην Αθήνα τον Νοέμβριο.

http://euro-crimes.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ