2013-05-25 23:19:03
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: ΕΛΔΥΚΟ-3 - Ακόμα περιμένουμε την αποζημίωση...
Για πάνω από 25 ημέρες περιμένουν να πληρωθούν οι υπηρετούντες στην ΕΛΔΥΚΟ-3. Παρά τις όποιες ‘’φωνές’’ διαμαρτυρίας και τις ερωτήσεις που απευθύνονται σωρηδών πλέον προς κάθε κατεύθυνση...τηρείται ‘’σιγήν ιχθύος’’ για το θέμα !

Κανείς δεν αναλαμβάνει να ξεκαθαρίσει αν και ΠΟΤΕ θα πληρωθούν οι αποζημιώσεις στα στελέχη που υπηρετούν στην Ελληνική Δύναμη στο Κόσσοβο, κάτι το οποίο αν προστεθεί στο ότι πλέον δεν παίρνει κανείς ΑΔΕΙΑ, ούτε καν κατόπιν εντολής του κ. ΥΕΘΑ, ο οποίος διέταξε να δοθεί 5νθήμερη (επιπλέον της κανονικής) άδεια για το ΠΑΣΧΑ, δημιουργεί ένα πραγματικά ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ μίγμα ! Παρά τη ‘’δέσμευση’’ του ΔΚΤΗ του Β’ ΣΣ στρατού οτι ‘’κάνει ότι μπορεί’’ για ‘’να καταβάλονται εγκαίρως τα χρήματα στο προσωπικό’’ δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατό ούτε αυτό το μήνα, καθώς τον πρώτο μήνα η καθυστέρηση καταβολής των χρημάτων ήταν περίπου 14 ημέρες και τώρα η καθυστέρηση υπερέβη ήδη τις 25 ημέρες και μάλλον θα ξεπεράσει και τις 27.


Οι γελοίες δικαιολογίες οτι ‘’τα χρήματά σας θα μπουν ...δεν θα τα χάσετε’’ , ‘’πως κάνετε έτσι για...μερικές μέρες καθυστέρηση’’ κ.τ.λ. δεν πείθουν ούτε καν αυτούς που τις εκστομίζουν.

Οι αντιδράσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και μάλλον δεν θα έχουμε καθόλου καλό τέλος...αναφορές, αναφορές παραπόνων, αιτήσεις για άμεσο επαναπατρισμό, εντάσεις, διαπλικτισμοί κ.τ.λ είναι μερικά μονο από τα στοιχεία που δείχνουν πραγματικά ποιά είναι η κατάσταση στο Κόσσοβο....και δεν εννοώ για τους Κοσσοβάρους !!

ΚΑΠΟΙΟΣ πρέπει να κάνει ΚΑΤΙ ! Η κατάσταση μόνο ιδανική δεν μορεί να θεωρηθεί, αλλά από αυτό σημείο μέχρι το σημείο να ΜΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τίποτα...υπάρχει μια απόσταση !!

Παρακαλούμε πολύ για τη δημοσιοποίηση των παραπάνω καθώς είναι πλέον (δυστυχώς) η τελευταία μας ελπίδα !

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ