2013-05-25 15:39:10
Φωτογραφία για ΣΕ... ΔΙΛΗΜΜΑ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
Ανάμεσα στους τελικούς της Α1 πόλο Γυναικών υπάρχει και μεταγραφική… μονομαχία μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΝΟ Βουλιαγμένης και, μάλιστα, όχι φιλολογική, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "gavros.gr".

Το… μήλο της έριδος ακούει στο όνομα Βασιλική Διαμαντοπούλου, μία διεθνής πολίστρια η οποία αγωνίζεται ακόμα με το σκουφάκι του Νηρέα Χαλανδρίου. Η Διαμαντοπούλου φεύγει σίγουρα από τον Νηρέα και της έχει ανακοινωθεί πρόταση τόσο από τη Βουλιαγμένη όσο και από τον Ολυμπιακό, για να γίνει κάτοικος Λαιμού και Πειραιά.

Η Διαμαντοπούλου βρίσκεται σε δίλημμα. Από τη μία μεριά υπάρχει η Αλεξάνδρα Ασημάκη, μία από τις καλύτερες φουνταριστές στον κόσμο, η καθημερινή εξάσκηση με την οποία θα την κάνει καλύτερη αμυντική. Από την άλλη μεριά, είναι… στατιστική το γεγονός ότι οι νεαρές πολίστριες που αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει ο Χάρης Παυλίδης φθάνουν σε υψηλό επίπεδο, με τη Διαμαντοπούλου να το αναγνωρίζει αυτό από την πρόοδο των πρώην συμπαικτριών της στις μικρές εθνικές ομάδες που φορούν το ερυθρόλευκο σκουφάκι.


Ο Παυλίδης αισθάνεται ότι εκείνη είναι το κομμάτι του παζλ που λείπει από τον Ολυμπιακό για να διεκδικήσει, από την ερχόμενη σεζόν, μία ευρωπαϊκή διάκριση, συν τοις άλλοις το ενδιαφέρον της ομάδας του για τη συγκεκριμένη πολίστρια ήταν έντονο από πέρυσι, ωστόσο δεν ευοδώθηκε.

Πάντως, όπως και να έχει φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει δυνατές προσθήκες στο ρόστερ του, από πολίστριες που θα συμπληρώσουν τα λίγα αγωνιστικά κενά που υπάρχουν, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ