2013-05-24 23:08:07
Φωτογραφία για ΣΛΟΥΚΑΣ : ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αρκετά καλό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Κώστας Σλούκας κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας το απόγευμα της Παρασκευής, για τα προημιτελικά της Α1 μπάσκετ. Ο γκαρντ των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας, πέτυχε 9 πόντους με 1/1 τρίποντα.

Ωστόσο, ο νεαρός άσος των Πειραιωτών δεν έμεινε ευχαριστημένος με την απόδοση του Θρύλου και δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους Πατρινούς. Ο Σλούκας τόνισε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του, αλλά πλέον αυτό που μετράει είναι ότι έγινε το 2-0 στην σειρά και ήρθε η πρόκριση, και πλέον ο ίδιος και οι συμπαίκτες του κοιτάζουν τα παιχνίδια με τον ΑΓΟΡ.

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς σήμερα. Νομίζω αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα, στην ομάδα της Πάτρας γιατί φάνηκε πως δίκαια βρίσκεται στις οκτώ καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πολλά συγχαρητήρια γιατί έχουν μια αξιόλογη ομάδα, δομημένη καλά.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι, δεν είχαμε συγκέντρωση και στα 40 λεπτά, δεν ξέρω αυτό που οφείλεται, πρέπει να το βρούμε στη συνέχεια. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό ότι περάσαμε στον επόμενο γύρο με 2-0 και τώρα κοιτάζουμε τη συνέχεια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ