2013-05-24 22:44:07
Φωτογραφία για ΜΕ ΓΙΑΚΑΕΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ
Με νέο πρόσωπο την νεοαποκτηθείσα Ασέλ Γιακάγεβα η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Βουλιαγμένη στον Λαιμό, το μεσημέρι του Σαββάτου (25/5 - 14.30) αναζητώντας την ισοφάριση της σειράς των τελικών.

Με την Ασ'ελ Γιακάγεβα νέο πρόσωπο στην σύνθεσή της, θα αντιμετωπίσει η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού την Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού το μεσημέρι του Σαββάτου (25/5- 14.30) στον δεύτερο τελικό των πλέι - οφ της Α1.

Η 33χρονη διεθνής από το Καζακστάν πολίστρια , η οποία είχε ξαναφορέσει στο παρελθόν το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι και συγκεκριμένα το 2008, αναμένεται να αποτελέσει ένα ακόμη σημαντικό «όπλο» στην φαρέτρα του Χάρη Παυλίδη, σητν προσπάθεια, που θα καταβάλλουν οι «ερυθρόλευκες», ώστε να φύγουν θριαμβεύτριες από την έδρα της Βουλιαγμένης και να ξαναπάρουν πίσω το πλεονέκτημα που τους αφαίρεσε η ομάδα του Κώστα Δήμου στον πρώτο τελικό της Τετάρτης (9-12).

Ο Ολυμπιακός μετρούσε 16 συνεχόμενες νίκες στην κανονική περίοδο, γνώρισε για πρώτη φορά φέτος την ήττα την περασμένη Τετάρτη, ωστόσο, τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη δεν το βάζουν κάτω και δηλώνουν αποφασισμένα να ανατρέψουν τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί!

Ο τρίτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 29 Μαΐου στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά και οι επόμενοι, αν χρειαστούν, 1 και 2 Ιουνίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ