2013-05-24 21:23:00
Φωτογραφία για ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ... ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ
Ο Κώστας Μανωλάς εξακολουθεί να είναι ένας από τους Έλληνες αμυντικούς με τους πιο πολλούς... θαυμαστές σε Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία και αλλού. Η επιμονή της Μονακό και το γερμανικό come back.

Οι Μονεγάσκοι έχουν... κολλήσει για τα καλά με τον Κώστα Μανωλά και ακόμα και την Παρασκευή δημοσιεύτηκαν αρκετά ρεπορτάζ στην χώρα της Γαλλίας περί έντονου ενδιαφέροντος της Μονακό για εκείνον. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από άτομα του περιβάλλοντός του, δεν έχει καμία επίσημη κρούση από σύλλογο του εξωτερικού στα χέρια του την δεδομένη χρονική στιγμή, παρότι το όνομά του έχει συνδεθεί ακόμα με μεγάλες ομάδες σε Γερμανία και Αγγλία (σ.σ. Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ).

Εκείνο που προκύπτει ως πληροφόρηση από την Γερμανία είναι πως ορισμένες ομάδες που παρακολουθούν ακόμα στενά την υπόθεση Μανωλά και οι οποίες τον έχουν πάντα στις λίστες τους (όπως η Σάλκε) δείχνουν να έχουν την πρόθεση να επανέλθουν για τον παίκτη ζητώντας νεότερα στοιχεία και έχοντας κατά νου να βολιδοσκοπήσουν τον ίδιο και τον Ολυμπιακό. Πηγές και εκτιμήσεις από την χώρα επισημαίνουν πως εντός των προσεχών ημερών δεν αποκλείεται να υπάρξουν νεότερα για τον Μανωλά, ο οποίος έχει κάνει μία καλή σεζόν με τους πρωταθλητές. Θυμίζουμε πάντως ότι βάσει των γραφομένων των Γάλλων η Μονακό προσέφερε πρόσφατα 3,5 εκατ. ευρώ με τον Ολυμπιακό να αξιώνει 5.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ