2013-05-24 16:12:07
Φωτογραφία για Nα εφαρμοστεί το «Γεύμα του Μικρού Βασιλιά» από χρήματα του Ταμείου Μολυβιάτη, σε όλους τους μαθητές Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Ηλείας
"Να εφαρμοστεί το «Γεύμα του Μικρού Βασιλιά» από χρήματα του Ταμείου Μολυβιάτη, σε όλους τους μαθητές Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολειών του Νομού Ηλείας Αγαπητοί/ες Κύριοι/ες

Ζούμε τις πιο τραγικές στιγμές που γνώρισε η χώρα μας από την Μεταπολίτευση και μετά…

Η Ανεργία , η ανέχεια , και ο οικονομικός Αδιέξοδος που έχει δημιουργηθεί για εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα ,έχει μετατραπεί σε «Οικονομική γάγγραινα» .

Σαπίζει και «κατατρώει» τα πάντα στο διάβα της …

Ολόκληρες οικογένειες έχουν διαλυθεί κυριολεκτικά ,κάτω από τα βάρη των οικονομικών αδιεξόδων ,που έχουν διαμορφώσει οι σημερινές συνθήκες διαβίωσης…

Τα μεγαλύτερα θύματα που καταγράφονται από την κατάσταση αυτήν που βιώνουμε, είναι δυστυχώς και τα Παιδιά μας.

Είναι χρέος επιβίωσης όλων μας, να βάλουμε πλάτη και να γίνουμε μια γροθιά, προκειμένου να βγούμε όσο πιο πολύ αλώβητοι μπορούμε ως κοινωνία από την οικονομική Κρίση ..


Παρακολουθώντας από κοντά τα προβλήματα της Κοινωνίας ο καθένας από εμάς, είναι γνώστης και ενός περιστατικού λιποθυμίας μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας, η στην αδυναμία αγοράς από το κυλικείο ενός κουλουριού 50 λεπτών από έναν μαθητή.

Πριν μερικά Χρόνια όλα αυτά θα τα θεωρούσαμε ως ανοησίες ενός ιδιόρρυθμου δημοσιογράφου η μυθοπλασίες ενός εκκεντρικού συμπολίτης μας.

Κοινή άποψη όλων μας είναι, ότι σήμερα είναι μια Πραγματικότητα .

Είναι γνωστά γεγονότα τα αποτελέσματα της Οικονομικής Κρίσης, σε όλους μας ..Τα βιώνουμε καθημερινά .

Η κρίση θα συνεχιστεί όπως φαίνεται και οφείλουμε όλοι εμείς να προετοιμαστούμε για το Σχολικό Έτος 2013- 2014 ….

Απευθύνω έκκληση σε όλους τους Πολιτευτές και Βουλευτές του Νομού μας ,στους Εθελοντές και Εθελοντικές Ενώσεις &Συλλόγους ,Εκπαιδευτικούς ,Ιερείς ,Τοπικούς Άρχοντες και σε κάθε άλλον ενδιαφερόμενο που θέλει να βοηθήσει στην υλοποίηση της πρότασης μου, ώστε να δημιουργηθεί για την σχολική χρονιά 2013-2014 και να διανέμεται καθημερινά το «Γεύμα του Μικρού Βασιλιά» ….

Τα χρήματα που χρειάζονται για την μεγάλη αυτή κοινωνική πράξη αλληλεγγύης, θα βρεθούν ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες όλων μας, μέσα από το Ταμείο Μολυβιατη ,μέσα από τα ευρωπαϊκά Κονδύλια του Υπουργείου Παιδείας, τους χορηγούς μας κ.λ.π ..

Από 1 Ιουνίου θα σας ενημερώσω αν υπάρχει ενδιαφέρον ώστε να ξεκινήσει η πρώτη συνάντηση διαβούλευσης. Δεκτές γίνονται όλες οι Προτάσεις για την Υλοποίηση αυτής της Προσπάθειας ..Όπως καταλαβαίνετε χρειάζεται η στήριξη όλων μας .

Περιμένω με Ιδιαίτερη χαρά, στα Τηλέφωνα Επικοινωνίας 2106003963 και στο Κινητό 6942915786 ,να δηλώσετε την συμπαράσταση και συμμετοχής σας στην Πρόταση μου ,ώστε να προχωρήσουμε στην Υλοποίηση και εφαρμογή της από τις αρχές Σεπτέμβριου 2013 σε όλα τα σχολεία του Νομού Ηλείας …

Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο …"

Φώτης Αλεξόπουλος

• Πολιτευτής Νομού Ηλείας

• Γραμματέας για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης του

ΙΝΚΑ /Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ