2013-05-24 12:54:10
Φωτογραφία για ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ F1 Η Pirelli
Δυσαρεστημένοι με την καθυστέρηση ανανέωσης συμβολαίου με τη Formula 1 είναι οι επίσημοι προμηθευτές ελαστικών, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Η καθυστέρηση στις συζητήσεις με τη Formula 1 για την ανανέωση της συνεργασίας τους έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια της Pirelli, σε σημείο που οι επίσημοι προμηθευτές ελαστικών να απειλούν με παραίτηση αν δεν ξεκαθαρίσει σύντομα η κατάσταση.

«Κανονικά το Σεπτέμβριο θα πρέπει να πούμε στις ομάδες όσα χρειάζεται να ξέρουν για τα ελαστικά εν όψει του επόμενου πρωταθλήματος. Είμαστε ήδη στα μέσα Μαΐου και φαντάζεστε πόσο άσχημο είναι που δεν έχουμε ακόμη υπογράψει. Ίσως και να μην είμαστε καθόλου στη Formula 1 του χρόνου», δήλωσε εμφανώς δυσαρεστημένος ο ισχυρός άνδρας της Pirelli Πολ Έμπερι, και πρόσθεσε:

«Κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να πάρει μία απόφαση. Τα πράγματα σοβαρεύουν πολύ γιατί οι αλλαγές που καθιερώνονται από του χρόνου είναι σημαντικές για το άθλημα και χρειάζονται γρήγορες αποφάσεις. Πιθανώς να χρειαστεί ολοκληρωτική ανακατασκευή των ελαστικών για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των νέων κινητήρων και αυτό θέλει χρόνο. Έτσι όσο περισσότερο καθυστερούμε, τόσο πιο απίθανο είναι να τα καταφέρουμε και στο τέλος πιθανώς να πούμε ότι δεν έχουμε το χρόνο για να φέρουμε τη δουλειά εις πέρας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ