2013-05-24 10:55:03
Φωτογραφία για H Πάτρα μια απέραντη... πιάτσα – Ταξί παντού
Σε μια απέραντη πιάτσα ταξί έχει μετατραπεί το τελευταίο διάστημα η Πάτρα καθώς η αναδουλειά που έχει χτυπήσει τον κλάδο υποχρεώνουν τους οδηγούς να περιμένουν με τις ώρες σε κεντρικά σημεία της πόλης για μα κούρσα. Η κατάσταση όμως που έχει δημιουργηθεί έχει φύγει από κάθε έλεγχο καθώς οι πιάτσες επεκτείνονται ουσιαστικά πολύ πέρα των αρχικών τους ορίων με αποτέλεσμα να είναι προφανής ο κίνδυνος ατυχημάτων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως καταγγέλλει αναγνώστης του thebest.gr, είναι αυτό της πλατείας Γεωργίου, της κεντρικότερης πλατείας της πόλης όπου βέβαια η κίνηση των αυτοκινήτων είναι μεγάλη. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μας απέστειλε ο συμπολίτης, τα ταξί καταλαμβάνουν πλέον μεγάλο μέρος του οδοστρώματος, αφού δημιουργούν διπλές σειρές αναμονής.

Ως εκ τούτου οι λωρίδες κυκλοφορίες των οχημάτων περιορίζονται, αυξάνοντας παράλληλα το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο σημείο καθώς και των κίνδυνο ατυχημάτων τις ώρες αιχμής. Φυσικά η πλατεία Γεωργίου δεν είναι το μόνο σημείο όπου παρατηρείται «επέκταση» της πιάτσας.

Ανάλογη είναι η κατάσταση στην Κολοκοτρώνη όπου πλέον τα ταξί παρκάρουν πάνω και από τη Μαιζώνος καθώς και στη Γούναρη, μεταξύ Αγ. Ανδρέου και Όθωνος Αμαλίας…
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ