2013-05-24 06:05:44
Φωτογραφία για Μεσσηνιακά αθλητικά
ΤΗΝ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΑ «ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ»

Το Σάββατο 1η Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί, στο δημοτικό στάδιο της Ανατολικής Παραλίας, η Διεθνής Συνάντηση Στίβου «Παπαφλέσσεια», που οργανώνουν ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος, ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Καλαμάτας. Για τους αγώνες αναμένονται στην Καλαμάτα μεγάλα ονόματα του διεθνούς στίβου, μεταξύ των οποίων και ο άλτης του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου Λούης Τσάτουμας. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του μήκους, φιλοδοξεί για μια επίδοση ανάλογη με τους αγώνες του 2007, που είχε πετύχει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, με άλμα 8,66 μέτρα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ολοκληρώνεται την Κυριακή το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η Καλαμάτα, στις 4 το απόγευμα, θα υποδεχθεί στο δημοτικό στάδιο της Ανατολικής Παραλίας, την ομάδα του Ρούβα Κρήτης. Τα υπόλοιπα παιχνίδια, που θα αρχίσουν στις 5 το απόγευμα, έχουν ως εξής:


Εθνικός Αστέρας - Προοδευτική

Α.Ο. Χανιά - Γλυφάδα

Κόρινθος - Αστέρας Μαγούλας

Φωστήρας - Πανηλειακός

Παναιγιάλειος – Επισκοπή

 

5 – 1  Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ

Τον Ολυμπιακό Γυθείου αντιμετώπισε χθες το απόγευμα ο Μεσσηνιακός, στο πλαίσιο των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Το παιχνίδι έληξε με νίκη του Μεσσηνιακού με σκορ 5 – 1. Από δυο τέρματα, για την Kαλαματιανή ομάδα, πέτυχαν οι Βασίλης Αθανασόπουλος και Γιάννης Χελάς και ένα ο Βασίλης Μπεγέτης με εύστοχο κτύπημα πέναλτι. Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε και από τρεις κόκκινες κάρτες. Αποβλήθηκαν από τον Αθηναίο διαιτητή Μιχάλη Μάλαμα, οι Καβαλιώτης και Σαλτσάι του Γυθείου και ο  Κουρεντζής του Μεσσηνιακού.

Στο άλλο παιχνίδι του 13ου ομίλου, ο Α.Ο. Φαλαισίας νίκησε στο γήπεδο της Μεγαλόπολης τον Τροιζηνιακό με σκορ 2-0. Η βαθμολογία μετά από τέσσερις αγώνες, έχει διαμορφωθεί ως εξής: Μεσσηνιακός 12 βαθμοί, Α.Ο. Φαλαισίας και Τροιζηνιακός ισοβαθμούν με 6 και Ολυμπιακός Γυθείου 0.

 

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΑΝΟΔΟΣ

Την Κυριακή στις 5 το απόγευμα, ο Μεσσηνιακός θα υποδεχθεί τον Α.Ο Φαλαισίας και ετοιμάζεται να γιορτάσει την άνοδό του στην Γ΄ Εθνική. Την ίδια ώρα ο Τροιζηνιακός θα υποδεχθεί στο γήπεδο του Γαλατά τον Ολυμπιακό Γυθείου.
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επιστροφή Ιτάνζ στον ΠΑΟΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επιστροφή Ιτάνζ στον ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ