2013-05-23 17:02:04
Φωτογραφία για Αναβλήθηκε η υπόθεση του 62χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύζυγο του
Αναβλήθηκε για τις 17 Σεπτεμβρίου 2013, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου που θα συνεδριάσει στη Λάρνακα, η ακρόαση της υπόθεσης του πρώην αστυνομικού Νίκου Ιορδάνους, 62 χρόνων, ο οποίος κατηγορείται για φόνο εκ προμελέτης της συζύγου του Σταυρούλας, 56 χρόνων. Το έγκλημα διαπράχθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2012 με κυνηγετικό όπλο, στο διαμέρισμα όπου διέμενε το ζευγάρι κοντά στο κυκλικό κόμβο του ΓΣΖ στην Αραδίππου.

Κατά τη σημερινή διαδικασία ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου Χάρης Πογιατζής ανέφερε ότι λόγω φόρτου εργασίας του Κακουργιοδικείου, ένεκα των υποθέσεων της φονικής έκρηξης στο Μαρί και του πενταπλού φόνου στην Αγία Νάπα, κρίθηκε αναγκαία η αναβολή της υπόθεσης.

Η ακρόαση της υπόθεσης ορίστηκε τελικά για τις 17, 18 και 26 Σεπτεμβρίου 2013 και μέχρι τότε ο κατηγορούμενος διατάχθηκε να παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση εκτυλίχθηκε γύρω στις 10 περασμένου Δεκεμβρίου όταν γύρω στις δέκα το βράδυ το ΤΑΕ Λάρνακας έλαβε πληροφορία ότι σε διαμέρισμα στην πολυκατοικία «Επτανήσου» στην ομώνυμη Οδό στην Αραδίππου είχε ακουστεί πυροβολισμός και υπήρχε ένα αναίσθητο πρόσωπο
. Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, που εντόπισαν νεκρή την Ιορδάνους, καθισμένη στον καναπέ του σαλονιού. Η γυναίκα έφερε μεγάλο τραύμα στο αριστερό πίσω μέρος της κεφαλής της, ενώ αιμορραγούσε από το τραύμα και από το στόμα.

Στο πάτωμα βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο, ενώ στην είσοδο του διαμερίσματος ο σύζυγός της κειτόταν λιπόθυμος. Ο θάνατος της γυναίκας επιβεβαιώθηκε επί τόπου. Νεκροψία επί της σορού της 56χρονης διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους οι οποίοι αποφάνθηκαν ότι αιτία του θανάτου της ήταν το τραύμα που έφερε στην αριστερή κροταφική χώρα λόγω πυροβολισμού.

philenews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ