2013-05-23 14:27:04
Φωτογραφία για Προβλήματα ηλεκτροδότησης στο Νομό Τρικάλων από τον …αέρα
Συνεχίζονται οι προσπάθειες των συνεργείων της ΔΕΗ να αποκαταστήσουν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που υπάρχουν εξαιτίας του ισχυρού αέρα που πλήττει πολλές περιοχές του Νομού.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr στην Καλαμπάκα υπάρχει πρόβλημα στα ορεινά, ενώ χωρίς ρεύμα παραμένουν και περιοχές στα πεδινά εξαιτίας στέγης που ξεκόλλησε από τον αέρα και έπεσε πάνω σε σταθμό μέσης στάσης διακόπτοντας την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας.

Στον Δήμο Πύλης στα Δημοτικά Διαμερίσματα του πρώην Δήμου Πινδέων, υπάρχει διακοπή ρεύματος από πτώσεις δένδρων πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ εξαιτίας του ισχυρού ανέμου που συνοδεύεται και με βροχή.

Ο αέρας έφερε διακοπή ρεύματος στον Βιολογικό Καθαρισμό αλλά και στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού της γραμμής Λόγγος- Καλύβια –Δροσερό Στα πεδινά του Δήμου Τρικκαίων, η πλειοψηφία των βλαβών του δικτύου ηλεκτροδότησης, έχει αποκατασταθεί, εκτός από το Μεγαλοχώρι, την Χρυσαυγή που παρουσιάζεται αυξομείωση στην τάση του ρεύματος.

Τα συνεργεία της ΔΕΗ, δίνουν «μάχη» για την αποκατάσταση των προβλημάτων, καθώς έχει επιστρατευτεί όλο το διαθέσιμο προσωπικό με την ανάκληση και αδειών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ