2013-05-23 13:04:38
Φωτογραφία για Υπέρ της παραμονής Βαλβέρδε στη Βαλένθια ο Σολδάδο
Ο επιθετικός της Βαλένθια, Ρομπέρτο Σολδάδο, σε δηλώσεις του στον ισπανικό τύπο, τόνισε πως επιθυμεί την παραμονή του Βαλβέρδε στην ομάδα, τόσο ο ίδιος όσο και οι οπαδοί, γιατί το αξίζει.

Σε δηλώσεις του στον ισπανικό τύπο, ο Ρομπέρτο Σολδάδο, μίλησε με επαινετικά σχόλια για τη δουλειά και το έργο του Ερνέστο Βαλβέρδε στις "νυχτερίδες".

"Αν μπορούμε να ζητήσουμε κάτι, εμείς οι παίκτες, αυτό θα ήταν να ανανεώσει ο Βαλβέρδε", δήλωσε ο επιθετικός της Βαλένθια.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: "Παίκτες και οπαδοί το ζητάμε κάθε μέρα αυτό, γιατί το έχει κερδίσει με την αξία του. Πρέπει να μείνει".

Ένας εκ των αρχηγών της Βαλένθια, ο Σολδάδο, σέβεται απόλυτα κάθε απόφαση του Βαλβέρδε, ενώ τον θεωρεί έναν από τους καλύτερους προπονητές που έχει συνεργαστεί.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι ο Βαλβέρδε έχει ακουστεί μέχρι και για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ως αντικαταστάτης του Τίτο Βιλανόβα.

Σχετικά με το αν θα καταφέρει η ομάδα του να βγει στο Champions League της ερχόμενης περιόδου, το "9άρι" των νυχτερίδων, δήλωσε: "Η ομάδα κάνει μια πολύ δυνατή προσπάθεια και αξίζει να τερματίσει στην τετράδα".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ