2013-05-23 03:17:03
Φωτογραφία για Πτολεμαΐδα: Της έκλεψαν την τσάντα μέσα σε γραφεία συλλόγου
Θύμα «τσαντάκηδων» έπεσε μέλος του συλλόγου Βλατσιωτών στην Πτολεμαΐδα, όταν δύο επιτήδειες μπήκαν στα... γραφεία του συλλόγου και της έκλεψαν την τσάντα, χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό. Ευτυχώς, λίγο αργότερα οι δράστιδες συνελήφθησαν και η τσάντα με το περιεχόμενο των χρημάτων επιστράφηκαν στην παθούσα. Το συμβάν έγινε προχτές το απόγευμα μέσα στο γραφείο του Συλλόγου Βλατσιωτών, όπου αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν δύο γυναίκες, μια 25χρονη ημεδαπή και μια 40χρονη αλλοδαπή υπήκοο Αλβανίας, για κλοπή.

Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες ενεργώντας από κοινού μπήκαν στα γραφεία του συλλόγου στην Πτολεμαΐδα και εκμεταλλευόμενες την ενασχόληση 52χρονης ημεδαπής με την εργασία της, αφαίρεσαν δίχως να γίνουν άμεσα αντιληπτές, την τσάντα της και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Ύστερα από αναζητήσεις, οι δυο γυναίκες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ η αφαιρεθείσα τσάντα που βρέθηκε στην κατοχή των δυο γυναικών αφού κατασχέθηκε, αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της, έχοντας μέσα ολόκληρο το ποσό των 130 ευρώ και όλα τα προσωπικά αντικείμενα

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης.

e-ptolemeos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ