2013-05-22 22:42:16
Φωτογραφία για «ΜΙΛΗΣΕ» Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 9-12
Η Βουλιαγμένη «έσπασε» την έδρα του Ολυμπιακού και με 9-12 πήρε πλεονέκτημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Η εμπειρία των πολιστριών του ΝΟΒ «μίλησε» στον πρώτο ματς των τελικών με τις ερυθρόλευκες, με τη Βουλιαγμένη να παίρνει το υπέρ της αποτέλεσμα στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Για τρία οκτάλεπτα το πρώτο ματς των τελικών της Α1 πόλο γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη, ήταν ντέρμπι. Μέχρι που μίλησε η εμπειρία της Βουλιαγμένης… Ασημάκη, Ρουμπέση και Λιόση έδωσαν ώθηση στην ομάδα τους τη στιγμή που τη χρειάστηκε, χαρίζοντας της τη νίκη.

Στο Λαιμό μεταφέρεται πλέον η σειρά, το Σάββατο, με τις περυσινές πρωταθλήτριες να είναι αυτές που έχουν τον πρώτο λόγο καθώς «έσπασαν» το πλεονέκτημα των ερυθρολεύκων.

Η Βουλιαγμένη ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ και που είχε το προβάδισμα στο πρώτο μισό του ματς. Στην πορεία όμως ο Ολυμπιακός βρήκε λύσεις στην επίθεση καταφέρνοντας να φέρει το ματς στα ίσια 2-2. Στην συνέχεια ο ΝΟΒ κατάφερε να ξαναβρεθεί στο +2, όμως στο φινάλε του πρώτου μέρους η Τετζαλίδου πέτυχε γκολ μειώνοντας σε 4-5 για τις ερυθρόλευκες.


Οι πολίστριες του Χάρη Παυλίδη συνέχισαν την αντεπίθεση στο τρίτο οκτάλεπτο, καταφέρνοντας ενάμισι λεπτό πριν το τέλος να περάσουν μπροστά για πρώτη φορά (7-6) με γκολ της Μαυρέλου. Ωστόσο η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ με την Ασημάκη να ισοφαρίζει στην επόμενη φάση σε 7-7.

Η τελευταία περίοδος ανήκει αποκλειστικά στην… εμπειρία των φιλοξενούμενων, που «κλείδωσαν» τη νίκη για την ομάδα τους, χαρίζοντάς της παράλληλα το πλεονέκτημα έδρας (7-11). Το μόνο που κατάφεραν οι ερυθρόλευκες ήταν να μειώσουν στο φινάλε σε 9-12.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 3-2, 2-5

Ολυμπιακός (Χ.Παυλίδης): Μ.Πλευρίτου 1, Αβραμίδου 4, Μανωλιουδάκη 1, Τεντζαλίδου 1, Ελ.Πλευρίτου 1, Μαυρέλου 2.

Βουλιαγμένη (Κ.Δήμου): Κουτέλη 1, Λιόση 2, Ρουμπέση 4, Κοντογιάννη 1, Τσουκαλά 1, Ασημάκη 2, Γερόλυμου 1.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ