2013-05-22 21:14:34
Φωτογραφία για Η φιλοδοξία του Νικοπολίδη τον έφερε εκτός Ολυμπιακού
Οι αλλαγές συνεχίζονται στον Ολυμπιακό! Μετά την αποχώρηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς την Τετάρτη ήταν η σειρά του Αντώνη Νικοπολίδη. Ο παλαίμαχος γκολκίπερ των Ερυθρολεύκων έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό έχοντας φιλοδοξία να κάνει καριέρα ως πρώτος προπονητής.

Ο Νικοπολίδης ήταν βοηθός του Ζαρντίμ και είχε αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού στα ματς πρωταθλήματος με ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικό, Ατρόμητο και στον αγώνα Κυπέλλου με την Καβάλα. Με την έλευση του Μίτσελ στον Ολυμπιακό, ο Νικοπολίδης παρέμεινε δεύτερος βοηθός προπονητή. Ο ισπανός τεχνικός έχει δεξί του χέρι τον Βίκτορ Σάντσεθ.

Στην ανακοίνωση ο Ολυμπιακός τονίζει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Νικοπολίδη και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του. Ο Αντώνης Νικοπολίδης ήταν και θα παραμείνει ένα μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού».


Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας ύστερα από 9 χρόνια παρουσίας του στον Ολυμπιακό(ως παίκτης και ως μέλος του τεχνικού επιτελείου) έχει φιλοδοξία να φθάσει ψηλά στο πόστο του προπονητή.

Τα δημοσιεύματα στο Βέλγιο έφεραν τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς στον Ολυμπιακό, μάλιστα στο facebook φέρεται ότι ο ίδιος έγραψε ότι θα πάει στους πρωταθλητές Ελλάδας για τα επόμενα δύο χρόνια, ωστόσο ο 32χρονος σέρβος διεθνής μεσοεπιθετικός έσπευσε μέσα στην ημέρα να το διαψεύσει. Ο Γιοβάνοβιτς επικοινώνησε με δημοσιογράφο της βελγικής εφημερίδας «Het Laatste Nieuws» και του μετέφερε πως δεν είναι αλήθεια από όσα δημοσιεύονται και δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ολυμπιακό. Εξάλλου μιλώντας στην βελγική ιστοσελίδα «nieuwsblad.be»! υποστήριξε ότι δεν είναι αλήθεια τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών τους Ερυθρόλευκους. Στον Ολυμπιακό έλεγαν ότι η πλευρά του Γιοβάνοβιτς προσπαθεί να πετύχει καλύτερο συμβόλαιο στη Μεσίκτας.

Την απόκτηση του Ντέρεκ Μπόατενγκ ανακοίνωσε την Τετάρτη η διοίκηση της Φούλαμ για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο. Ο γκανέζος αμυντικός μέσος είχε προαναγγείλει τη μεταγραφή του στη Φούλαμ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter με τη διαφορά ότι είχε γράψει για διετές συμβόλαιο. Ο Μπόατενγκ αμέσως μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στην Φούλαμ εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αίσιο για τον ίδιο τέλος του σίριαλ μεταγραφής του στους Λονδρέζους: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στη Φούλαμ. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τη διοίκηση, τον προπονητή της ομάδας. Έχω δουλέψει σκληρά για έρθω εδώ και θα κάνω το καλύτερο για το σύλλογο. Ήταν ένας μακρύς δρόμος για εμένα, αλλά τώρα είμαι πολύ χαρούμενος. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

*Το εφετινό πρόγραμμα των camps του Ολυμπιακού παρουσίασαν σε ειδική εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο τεχνικός σύμβουλος των Ακαδημιών Γιώργος Αμανατίδης και το στέλεχος των Ακαδημιών και των Σχολών, Βασίλης Νάνος. Είναι ο 15ος χρόνος που θα λειτουργήσουν τα καλοκαιρινά camps. Στο πάνελ βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού Δημήτρης Σιώπης, Δημήτρης Γκίνο και Πραξιτέλης Βούρος. Ακόμα ήταν και πολλά παιδιά από τα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού. Η λειτουργία των camps θα αρχίσει στις 17 Ιουνίου και την Τετάρτη ξεκίνησαν οι εγγραφές.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ