2013-05-22 20:42:59
Φωτογραφία για ΜΕ... ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Η 12ΑΔΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΣΛΟΒΑΚΙΑ
H Εθνική βόλεϊ Γυναικών θα αναχωρήσει την Πέμπτη για τη Σλοβακία προκειμένου να αγωνιστεί στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, 23-26/5.

Έτσι, την Τετάρτη, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καλμαζίδης, ανακοίνωσε τη δωδεκάδα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, που θα μεταβεί στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, με μοναδική απουσία την ανέτοιμη Μαρία Νομικού.

Η αποστολή αποτελείται από τις: Παπαφωτίου Αθηνά (ΑΕΚ), Κιόση Ελένη (Τράχωνες), Λαμπρούση Τζίνα (Ηρακλής Κηφισιάς), Ιβάνοβα Ιζαμπέλ (Ηρακλής Κηφισιάς), Νούσια Αποστολία (Παναθηναϊκός), Χαντάβα Εύα (Καρσίγιακα - Τουρκία), Γιώτα Κατερίνα (Ηρακλής Κηφισιάς), Χριστοδούλου Στέλλα (Ολυμπιακός), Μαρία Γενιτσαρίδη (ΑΕ Βύρωνα), Αλίκη Κωνσταντινίδου (Ανατόλια), Ειρήνη Κελεσίδου (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Μαρία Λαμπρινίδου (Κίμπερ Βόλεϊ - Γαλλία).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Χρήστος Βογιατζής (αρχηγός αποστολής), Κυριάκος Καμπερίδης (βοηθός προπονητή), Ξενοφών Κωνσταντάκης (Φυσιοθεραπευτής) και Βίκυ Νεντή (στατιστικολόγος).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει, κατά σειρά, την Αυστρία, το Λιχτενστάιν και τη Σλοβακία. Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου περνάει στον τρίτο προκριματικό που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2014 και που οδηγεί στα τελικά του Παγκοσμίου, ενώ, η ομάδα που θα καταλάβει τη δεύτερη θέση, θα παίξει σε επόμενο προκριματικό γύρο τον ερχόμενο Οκτώβριο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ