2013-05-22 19:15:08
Φωτογραφία για Προπονητή - «στρατηγό» θέλει να φέρει ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ
Ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης και ο πρόεδρος της FIDE Κιρσάν Ιλουμιζχίνοφ κατά τη διάρκεια της έναρξης του πρώτου παγκόσμιου τουρνουά σκάκι «Macedonia Palace Grand Prix», που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη

Ο Ιβάν Σαββίδης, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, για τον 4ο τουρνουά σκάκι από τη σειρά FIDE Grand Prix 2012-2013 που ξεκίνησε στις 21 Μαίου και ολοκληρώνεται στις 4 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς της Θεσσαλονίκης, απάντησε και όσον αφορά τον προπονητή που θα φέρει στην Τούμπα, λέγοντας: 

«Ο προπονητής που θα έρθει, θα πρέπει να έχει στρατηγική σκέψη. Αυτό που λείπει από την ομάδα, είναι η στρατηγική. Το θέμα δεν είναι τι θέλω να φέρω εγώ στον ΠΑΟΚ, αλλά τι έχει ο ΠΑΟΚ για να στηριχθούμε επάνω του και να χτίσουμε».

Ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου» ρωτήθηκε και για τα χρέη της ΠΑΕ προς το Δημόσιο, λέγοντας: «Εδώ και ενάμιση μήνα, έχω φέρει σε λογαριασμό μου 11 εκατομμύρια ευρώ για να πληρώσω τα χρέη του ΠΑΟΚ και όχι τις προσαυξήσεις.

»Έχουμε μιλήσει με την κυβέρνηση και έχουμε συμφωνήσει σε αυτό. Εγώ είμαι έτοιμος να πληρώσω όταν κανονιστεί το θέμα. Ήδη έχουμε πληρώσει τους περισσότερους παίκτες και κάποιους πριν ακόμη έρθουν οι προθεσμίες που συμφωνήθηκαν. Πιστεύω ότι το καλοκαίρι η ομάδα δεν θα έχει χρέη».

Παρών στην συνέντευξη Τύπου στο Μακεδονία Παλλάς, ήταν και ο Θόδωρος Ζαγοράκης.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ