2013-05-22 18:27:40
Φωτογραφία για Προ της επιστροφής του στην ΑΕΚ ο Μπούρμπος
Ο Χρήστος Μπούρμπος θα αποτελέσει μία από τις πρώτες προσθήκες στο κιτρινόμαυρο ρόστερ. Έγινε η πρώτη επαφή, θετικός ο παίκτης για την επιστροφή του στην ΑΕΚ

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ φρόντισαν να επικοινωνήσουν με τον Χρήστο Μπούρμπο, ώστε να του εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για την επιστροφή του στην Ένωση, με τον ποδοσφαιριστή να είναι θετικός ώστε να φορέσει ξανά στην κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Μπούρμπος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ένωση το 2004, όταν κατέβηκε από τα Γιάννενα και κατάφερε αμέσως να κερδίσει τη φανέλα του βασικού. Ένα χρόνο αργότερα ο τραυματισμός τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για μια σεζόν, ενώ στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Ηρακλή και στον ΟΦΗ

Μάλιστα, κατάφερε να γίνει σύνθημα στα στόματα των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι του είχαν ιδιαίτερη αδυναμία, καθώς έβλεπαν ότι δίνει και τη ψυχή του σε κάθε αγώνα.

Πλέον ο Χρήστος Μπούρμπος βρίσκεται ένα βήμα πριν την επιστροφή του στον Δικέφαλο, κάτι που δείχνει ότι θέλει πάρα πολύ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστές είχε αγωνιστεί στην ομάδα του 2008,  η οποία είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα εντός γηπέδων παίζοντας καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ