2013-05-22 18:12:02
Φωτογραφία για Αίγιο: Σε αναβρασμό οι εργαζόμενοι της EBO - Καλούν σε σύσκεψη
Το Σωματείο εργαζομένων της ΕΒΟ Αιγίου σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Κανείς δεν νομιμοποιείται να διαγράφει με πρόσχημα τον έλεγχο της ευρωπαϊκής επιτροπής μια παραγωγική βιομηχανία όπλων και πυρομαχικών μοναδική στη χώρα.Μήνες τώρα μεθοδεύεται με.... τη πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης η διάλυση και το κλείσιμο των ΕΑΣ(ΕΒΟ/ΠΥΡΚΑΛ)με τους εργαζόμενους απλήρωτους και σε επίσχεση εργασίας!

Τις συμβάσεις σταματημένες ,το μπλοκάρισμα νέων συμβάσεων όπως με τη ΑΤΚ/ΗΠΑ κ.λ.π.! Την ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΥΜΗΣ στο έλεος των προμηθευτών!Το μη διορισμό διοίκησης που η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει εδώ και 2,5μήνες!Η απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης στον Αλμούνια και την Ε. Επιτροπή είναι μία μοναδική και αυτονόητη τα ΕΑΣ είναι στενά δεμένα με την άμυνα και την ασφάλεια της χώρας και ΠΡΈΠΕΙ να διασφαλίσετε τη ομαλή λειτουργία τους.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

• ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΩΣ ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ


• ΤΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Οι εργαζόμενοι και το σωματείο μας καλούν σύσκεψη εργατικών σωματείων, Εργατικών Κέντρων Αιγίου και Πάτρας, Δήμων Αιγίου και Πάτρας, μαζικών φορέων και συλλόγων ,εκπροσώπων κομμάτων και βουλευτών του ν. Αχαΐας.

Η σύσκεψη θα γίνει τη Παρασκευή 24.5.13 και ώρα 10π.μ. στο εργοστάσιο.Ζητάμε τη συμπαράσταση σας και τη συμμετοχή σας στον αγώνα που κάνουμε εδώ και μήνες".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ