2013-05-22 14:05:03
Φωτογραφία για ΦΩΤΟ: Σε οδό του μαρτυρίου για τους οδηγούς έχει μετατραπεί η οδός Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη
Το σταυρό του πρέπει να κάνει κάθε οδηγός που επιχειρεί να περάσει με το αυτοκίνητο του την οδό Αγίου Δημητρίου προκειμένου να είναι σίγουρος οτι θα περάσει όλα τα "εμπόδια" που θα εμφανίζονται μπροστά του διασχίζοντας έναν δρόμο που κανονικά έχει 4 λωρίδες κυκλοφορίας!

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, στην οδό Αγίου Δημητρίου τα οχήματα κινούνται κυρίως σε μία μόνο λωρίδες κυκλοφορίας, καθώς οι υπόλοιπες τρεις είναι κατηλειμμένες από διπλοπαρκαρισμένα και κάποιες φορές και τριπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Κι ενώ υπάρχουν σειρές παρκαρισμένων οχημάτων, ανά πάσα στιγμή κι από οποιοδήποτε σημείο μπορεί να εμφανιστεί ένα δίκυκλο χωρίς ο οδηγός του να έχει ελέγξει προηγουμένως το δρόμο.

Το πιο χαρακτηριστικό περιστατικό που μεταφέρουν αναγνώστες στο thousandnews.gr, ήταν ένας νεαρός ο οποίος διέσχιζε με το ποδήλατο του αντίθετα τον δρόμο που κινούνταν προς ανατολικά και μάλιστα παιρνώντας ανάμεσα από τα αυτοκίνητα, προκαλώντας πανικό στους οδηγούς που έβλεπαν ξαφνικά μπροστά τους τον ποδηλάτη!


Την κατάσταση δυσκολεύουν τα Σαββατοκύριακα, τα λεωφορεία που μεταφέρουν τους τουρίστες για να επισκεφτούν το Τουρκικό προξενείο και σταθμεύουν ακριβώς στη μέση του δρόμου στο ύψος του προξενείου!

Η ίδια κατάσταση, πάντως, επικρατεί και στην οδό Κασσάνδρου, η οποία είναι παράλληλςη της Αγίου Δημητρίου. Την ήδη δύσκολη κατάσταση επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τα έργα αποκατάστασης των φρεατίων που έγιναν πρόσφατα, κι εξαιτίας αυτών οι οδηγοί "πέφτουν επάνω" σε διάφορα σημεία του δρόμου και μέσα στη μέση του οδοστρώματος, κώνους και πινακίδες.

thousandnews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ