2013-05-22 13:08:56
Φωτογραφία για Ανέβηκε στα 20 εκ. για Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα!
Η "επιχείρηση Νεϊμάρ" συνεχίζεται για την Μπαρτσελόνα, που δια του εκπροσώπου της στη Βραζιλία, προσφέρει στη Σάντος 20 εκατομμύρια ευρώ για το 55% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Δικό της θέλει να κάνει τον Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα, που επιμένει για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, αυξάνοντας εκ νέου την προσφορά της στη Σάντος.

Οι Καταλανοί, που είχαν ξεκινήσει από τα 14 εκατομμύρια ευρώ, ανέβηκαν εν συνεχεία στα 17 εκατομμύρια, ενώ σύμφωνα με την "Mundo Deportivo", πλέον προσφέρουν 20 εκατομμύρια ευρώ στη βραζιλιάνικη ομάδα.

Όλα αυτά βέβαια μόλις για το 55% των δικαιωμάτων του, αφού το υπόλοιπο ανήκει σε δύο επενδυτικούς ομίλους, τον DIS (40%) και τον TEISA (5%), με τις οποίες θα είναι πιο εύκολο να διαπραγματευτεί αν λάβει το "ΟΚ" από τη Σάντος.

Βέβαια, σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα "O Globo", η Σάντος έχει ήδη συμφωνήσει με τους "μπλαουγκράνα" για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και ο Νεϊμάρ θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη αμέσως μετά το Confederations Cup, που διεξάγεται από 15 μέχρι 30 Ιουνίου στη Βραζιλία.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ