2013-05-22 12:52:26
Φωτογραφία για ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΜΕΣΩ... facebook ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό υποστηρίζει ότι υπέγραψε ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αποτελεί παρελθόν για την Αντερλεχτ.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στο Βέλγιο, ο Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε μέσω... facebook την αποχώρησή του από την Αντερλεχτ και παρόλο που θα μπορούσε να υπογράψει για έναν ακόμα χρόνο στο Βέλγιο προτιμά το διετές του Ολυμπιακού.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ευχαρίστησε τους οπαδούς της Αντερλεχτ για την υποστήριξή τους και παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διέψευσε το ενδιαφέρον του για τον παίκτη εκείνος επιμένει Μάλιστα, οι Βέλγοι αναφέρουν ότι ο Σέρβος ευχαρίστησε τους οπαδούς της Άντερλεχτ αναφέροντας: «Δύο χρόνια στην Άντερλεχτ, δύο φορές πρωταθλητής.

Υποστηρίζω την Άντερλεχτ! Η ομάδα μου πρόσφερε μονοετές συμβόλαιο και το σέβομαι αλλά φεύγω για τα επόμενα δύο χρόνια για τον Ολυμπιακό.

Η Άντερλεχτ δεν μου πρόσφερε διετές και εγώ θέλω να παίξω ποδόσφαιρο για άλλα δύο χρόνια. Να μου έχετε εμπιστοσύνη, είμαστε η Άντερλεχτ, είμαστε πρωταθλητές. Συγγνώμη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ