2013-05-22 12:12:41
Φωτογραφία για ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΟΙ... ΕΠΟΜΕΝΟΙ
Μετά τους Γιορντάνοφ, Γιούρισιτς και Σωτηρίου έχει έρθει η σειρά των Σμαραγδή και Στεφάνου να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό.

Την διάθεση να κρατήσουν την ομάδα όπως είναι έχει δείξει ο Ολυμπιακός. Γι’ αυτό και έχουν ήδη ανανεώσει οι Γιορντάνοφ, Γιούρισιτς και Σωτηρίου ενώ παρά την αποχώρηση του Φιλίποφ, έχει αποκτηθεί ο Κουρνέτας. Η «ερυθρόλευκη» διοίκηση έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τους Σμαραγδή και Στεφάνου για να «κλείσουν» το συντομότερο δυνατό και αυτές οι υποθέσεις.

Με τον Γιώργο Στεφάνου φαίνεται πως υπάρχει θέμα. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στον Έλληνα λίμπερο αλλά εκείνος δεν φαίνεται ικανοποιημένος. Για αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν χτυπήσει την πόρτα του Θάνου Παπαδημητρίου που έφυγε από τον ΠΑΟΚ. Οι επαφές με τον Στεφάνου θα συνεχιστούν βέβαια αλλά δεν θα ανέβουν και πολύ στην οικονομική τους προσφορά.

Για τον Σμαραγδή είναι κάπως αλλιώς τα πράγματα. Ο έμπειρος κεντρικός βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει με τον Ολυμπιακό αλλά φαίνεται πως έχει μπει «σφήνα» ο Παμβοχαϊκός. Η ομάδα από το Βραχάτι έχει κάνει πολύ καλή πρόταση στον Σμαραγδή και περιμένει την απάντηση του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ