2013-05-22 08:40:04
Φωτογραφία για Τραγωδία στη Λάρνακα. Νεκρός στην άσφαλτο 34χρονος πατέρας διδύμων
Ο 34χρονος Λοΐζος Κωνσταντίνου βρήκε ακαριαίο θάνατο στα συντρίμμια του σαλούν αυτοκινήτου του μετά από μετωπική σύγκρουση με αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση του δρόμου, στην προσπάθεια του να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο.

Το νέο θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη στις 4:15 το απόγευμα στο δρόμο Κιτίου – Μαζωτού στην περιοχή Σοφτάδες όταν ο άτυχος Λοΐζος Κωνσταντίνου 34 χρόνων από την Δρομολαξιά ενώ οδηγούσε το σαλούν αυτοκίνητο του με κατεύθυνση από το Μαζωτό προς το Κίτι στην προσπάθεια του να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση του δρόμου και οδηγούσε 60χρονος από τον Μαζωτό.

Από την βίαιη σύγκρουση ο άτυχος οδηγός εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του ενώ όπως εκτιμάται ο θάνατος τους ήταν ακαριαίος. Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου άνδρες της έσπευσαν στην σκηνή του δυστυχήματος επί τόπου.


Σε δηλώσεις του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Λάρνακας, Γιώργος Φουκαρής είπε ότι «από τις πρώτες ενδείξεις για ακόμη μια φορά τα αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος οφείλονται στον ανθρώπινο παράγοντα και μετά σε διάφορες άλλες συνθήκες όπως ίσως η υπερβολική ταχύτητα».

Σύμφωνα με την Αστυνομία και οι δύο οδηγοί έφεραν ζώνη ασφαλείας.

Ο 60χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου κρατείται για νοσηλεία. Σε προκαταρτικό έλεγχο αλκοόλης που του έγινε η ένδειξη ήταν μηδενική.

Ο Κωνσταντίνου ο οποίος το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργος εγκαταλείπει δίδυμα παιδιά πέντε χρονών.

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι τοπικές αρχές της περιοχής όσον αφορά την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου δρόμου. Όπως κατήγγειλε μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Μαζωτού, Σαββάκης Τσαϊλής στον συγκεκριμένο δρόμο σκοτώθηκαν τουλάχιστον άλλα 5 άτομα αφού η στενότητα και η ανώμαλη ασφαλτόστρωση του δρόμου τoν καθιστούν επικίνδυνο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ