2013-05-21 12:32:04
Φωτογραφία για Συνελήφθη το θύμα της ληστείας στην Pizza Hut στη Κύπρο
Ληστές έδρασαν χθες σε πιτσαρία στον Στρόβολο τραυματίζοντας τον υπεύθυνο προκειμένου να φτάσουν στο χρηματοκιβώτιο. Δύο κουκουλοφόροι με τσεκούρι και ρόπαλο κτύπησαν τον 45χρονο Ελλαδίτη υπεύθυνο της πιτσαρίας και άρπαξαν τις εισπράξεις του τριημέρου που ανέρχονταν σε 21.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Αργότερα η Αστυνομία αφού αξιολόγησε όλα τα στοιχεία, προχώρησε στη σύλληψη του παραπονούμενου, θεωρώντας τον ως ύποπτο για τα αδικήματα της συνωμοσίας, ληστείας, δημόσιας βλάβης και παράνομης κατοχής επιθετικών οργάνων.

Η νέα ληστεία διαπράχθηκε, σύμφωνα με την καταγγελία του διευθυντή της πιτσαρίας, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και είναι η δεύτερη που πραγματοποιήθηκε με παρόμοιο τρόπο στην ίδια πιτσαρία, τον τελευταίο χρόνο. Δύο κουκουλοφόροι, που φορούσαν αθλητικές φόρμες, μπήκαν από την πίσω πόρτα του καταστήματος γνωστής αλυσίδας πιτσαρίας στην πολυσύχναστη οδό Βυζαντίου στον Στρόβολο και αιφνιδίασαν τον 45χρονο τη στιγμή που επιχειρούσε να κλείσει την πιτσαρία. Αφού τον κτύπησαν, όπως είπε, στο κεφάλι και τον ώμο με τσεκούρι και ρόπαλο, τον έριξαν αιμόφυρτο στο πάτωμα.


Οι ληστές άρπαξαν τις εισπράξεις του τριημέρου που ανέρχονταν σε 21.000 ευρώ και ακολούθως έγιναν καπνός υπό την κάλυψη του σκότους, αφήνοντας αιμόφυρτο τον 45χρονο, ο οποίος κάλεσε την Αστυνομία και τους ιδιοκτήτες του καταστήματος. Το θύμα έδωσε πολυσέλιδη κατάθεση στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας η οποία και αξιολογείται. Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε διενεργηθεί άλλη ληστεία στην ίδια πιτσαρία, και πάλι με παραπονούμενο τον 45χρονο.

philenews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ