2013-05-21 00:32:12
Φωτογραφία για ΣΟΚ! 4χρονο ούρλιαζε γεμάτο αίματα στην ταράτσα - Η μητέρα του αυτομαχαιρώθηκε μπροστά στα μάτια του
Φρικιαστικές ώρες έζησε ένα 4χρονο κοριτσάκι στο Κερατσίνι, που είδε τη μητέρα του να αυτοκτονεί με πολλαπλές μαχαιριές, μπροστά στα μάτια του.

Οι γείτονες σοκαρίστηκαν όταν είδαν στην ταράτσα του σπιτιού της γυναίκας το κοριτσάκι να περιφέρεται κλαίγοντας, γεμάτο αίματα και να καλεί σε βοήθεια! Άμεσα κάλεσαν την Πυροσβεστική. Οι άνδρες μπήκαν στο σπίτι και αντίκρισαν μία λίμνη αίματος με το πτώμα της γυναίκας.

H "μάνα" αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα εθισμού και αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της. Είχε αυτομαχαιρωθεί σε όλο της το σώμα πολλές φορές! Το παιδάκι αντίκρισε αυτήν τη φρικιαστική εικόνα και έντρομο έτρεξε. Αρνούταν όπως είναι φυσικό να εξηγήσει με το μυαλουδάκι του τί είχε δει. Η μητέρα του αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια του!

Οι Αρχές υποθέτουν ότι το παιδί προσπάθησε να εμποδίσει την μητέρα του γι’ αυτό βρέθηκαν και τα αίματα στην μπλούζα του. Μάλιστα ειδικοί παρατήρησαν γρατζουνιές στη κοιλιακή χώρα του 4χρονου και υποθέτουν πως προκλήθηκαν από τη μάχη που έδωσε το κοριτσάκι να εμποδίσει την μητέρα της από το φρικτό θάνατο.

Το παιδί αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Πρόνοια, ενώ δεν έχει μιλήσει ακόμα από το σοκ. Θα ειδοποιηθεί ο πατέρας του, που εργάζεται στο εξωτερικό για να το παραλάβει.

ΠΗΓΗ: exedra.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ