2013-05-20 23:30:10
Φωτογραφία για «ΖΕΣΤΟΙ» ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΡΙΣΙΤΣ
Ο Ολυμπιακός προχωρά με μεθοδικές κινήσεις , με στόχο να επαναλάβει την περσινή επιτυχημένη συνταγή που τον έχρισε τρεμπλούχο Ελλάδας.

Οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν ήδη τον Βασίλη Κουρνέτα για τη θέση του πασαδόρου, συμφώνησαν με τον Βούλγαρο διαγώνιο Μπόμπι Γιορντάνοφ, διαθέτουν τον Μενέλαο Κοκκινάκη στην περιφέρεια και πολύ σύντομα αναμένεται να μάθουν αν θα διατηρηθούν στο ρόστερ τους και οι... «δίδυμοι πύργοι» τους, Νίκο Σμαραγδής και Μίλαν Γιούρισιτς.

Και στους δύο κεντρικούς έχουν γίνει προτάσεις για ανανέωση της συνεργασίας και όλα δείχνουν ότι αμφότεροι θα απαντήσουν θετικά.

Ο Δημήτρης Καζάζης έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία τους τη φετινή σεζόν αλλά και οι δύο ερυθρόλευκοι εμφανίζονται ζεστοί στην προοπτική να παραμείνουν στο Λιμάνι.

Παράλληλα με τις απαντήσεις των Σμαραγδή, Γιούρισιτς, ο Ολυμπιακός προχωρά το θέμα των συζητήσεων και με τους Στεφάνου, Μαρούλη, Σωτηρίου και Χριστοφιδέλη, αλλά και με τον ξένο ακραίο, όπου φαβορί παραμένει ο Λεονάρντο Καλντέιρα, με εναλλακτικές λύσεις μεταξύ άλλων τους Βούλγαρους Σιμεόνοφ, Αλεξαντρόφ και Μπρατόεφ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ