2013-05-20 16:52:58
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΝΒΑ ΚΑΙ... ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΠΑΟΥΕΛ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Τζος Πάουελ έχει γράψει το δικό του ρεκόρ στον Ολυμπιακό (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), αφού έχει πάρει δυο πρωταθλήματα στο ΝΒΑ και τώρα στέφθηκε και πρωταθλητής Ευρώπης με τους ερυθρόλευκους!

Ο Αμερικανός σέντερ με δηλώσεις του ευχαρίστησε πρώτα απ’ όλους τον Θεό, συμπλήρωσε πως ο Θρύλος γράφει τη δική του ιστορία, ενώ μίλησε για τον υπέροχο κόσμο των ερυθρόλευκων.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό. Αυτός τα κάνει όλα αυτά πιθανά. Αυτός μου δίνει τις ευκαιρίες και μου επιτρέπει να είναι μέλος τέτοιων υπέροχων καταστάσεων. Είναι αληθινή ευλογία και ανυπομονώ να δω τι θα γίνει αύριο. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Αθήνα. Να δω τους φιλάθλους, να δω πόσο τρελαμένοι θα είναι. Ίσως να κατέβω από το λεωφορείο και να τρέξω στους δρόμους και η ομάδα θα με αφήσει εκεί. Αυτό είναι καταπληκτικό», ήταν η αρχική τοποθέτησή του στο ερώτημα για το γεγονός που τον θέλει να έχει κατακτήσει τόσο πρωτάθλημα στο ΝΒΑ όσο και την Ευρωλίγκα.


Κάπου εκεί παρενέβη ο Πέρο Άντιτς που αναρωτήθηκε. «Θα έχει μπόνους για την Ευρωλίγκα;», για να συνεχίσει ο Πάουελ. «Είναι σπουδαίο πράγμα και επίσης είναι σπουδαίο πράγμα για τον Ολυμπιακό να κατακτήσει δύο συνεχόμενες φορές την Ευρωλίγκα. Δεν ήμουν εδώ πέρυσι, αλλά είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να είμαι εδώ φέτος. Αυτή η ομάδα γράφει ιστορία. Είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που κάνει το repeat, έτσι; Έχω κάνει την έρευνά μου και ανυπομονώ για πολλά ακόμα καλά πράγματα».

Τέλος, όσον αφορά στην παρουσία του κόσμου, κατέληξε. «Οι φίλαθλοι ήταν υπέροχοι. Θα είναι ακόμα πιο τρελό αύριο και ανυπομονώ για το αύριο. Όλα τα βίντεο στο youtube που έχω δει, αύριο θα είναι παρελθόν».

Δείτε τι είπε ο ίδιος σχετικά στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο youtube:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ