2013-05-20 14:19:46
Φωτογραφία για ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ... ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Οι Νέοι του Ολυμπιακού έχασαν από την Μποταφόγκο στα πέναλτι την πρόκριση στον τελικό του Spax Cup.

Στην τρίτη θέση του τουρνουά Spax Cup, το οποίο διεξάγεται στο Ενέπεταλ της Γερμανίας, στοχεύουν πλέον οι Νέοι του Ολυμπιακού μας. Στον ημιτελικό με αντίπαλο τη βραζιλιάνικη Μποταφόγκο ηττήθηκαν 5-3 στα πέναλτι (στην κανονική διάρκεια του αγώνα το σκορ ήταν 1-1) και πλέον θα αγωνιστούν με τη Σάλκε στον μικρό τελικό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 13:50 (τοπική ώρα). Η γερμανική ομάδα ηττήθηκε από τη «συμπατριώτισσα» Κολωνία στον άλλο ημιτελικό με σκορ 10-9 (το ματς οδηγήθηκε επίσης στα πέναλτι, με το σκορ στην κανονική διάρκεια να είναι 3-3)!

Η ομάδα μας έκανε καλή προσπάθεια στον ημιτελικό, παίζοντας πάλι με αλλαγές στη σύνθεσή της. Ο Πάουλο στο 15’ άνοιξε το σκορ για την Μποταφόγκο, όμως οι παίκτες του Μπερντ Στορκ δεν το «έβαλαν κάτω» και πίεσαν για την ισοφάριση. Έφτασαν, μάλιστα, σε αυτή με το γκολ του Διαμαντάκου στο 42’ και οδήγησαν το ματς στη διαδικασία των πέναλτι.


Εκεί οι Βραζιλιάνοι αποδείχθηκαν πιο τυχεροί και πιο εύστοχοι, αφού σκόραραν και στα πέντε πέναλτι τα οποία εκτέλεσαν. Άτυχος ήταν ο Βέργος, ο οποίος δεν σκόραρε στο τέταρτο πέναλτι της ομάδας μας και ενώ πιο πριν είχαν ευστοχήσει οι Μ. Σιώπης, Διαμαντάκος και Ιωαννίδης.

Ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό αγωνίστηκε με την ακόλουθη σύνθεση: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Δημακάκος (25’ Δ. Σιώπης), Λεάντρο, Μ. Σιώπης, Διαμαντάκος, Βουτσιώτης (36’ Βέργος), Ιωαννίδης, Γκίνο, Λύρας (25’ Ψυχογιός), Σωτηράκος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ