2013-05-20 13:59:30
Φωτογραφία για ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟ ΑΠΟ... ΜΑΣΑΝΤΟ!
Την κατάκτηση του πορτογαλικού πρωταθλήματος πανηγυρίζει από την Κυριακή το βράδυ η ομάδα της Πόρτο. Συγκέντρωσε 78 βαθμούς, έναντι 77 της Μπενφίκα. Το καθοριστικό παιχνίδι βέβαια ήταν αυτό της 29ης αγωνιστικής, όταν με γκολ στις καθυστερήσεις επικράτησε στο «Ντραγκάο» 2-1 των «αετών».

Όσον αφορά στην τελευταία αγωνιστική, κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας την Πάκος Φερέιρα και παρά την επικράτηση της Μπενφίκα με 3-1 επί της Μορεϊρένσε, οι «δράκοι» ήταν εκείνοι που κατέκτησαν τον τίτλο. Αμφότερες οι ομάδες έδωσαν μια μάχη δίχως προηγούμενο όλη τη σεζόν, ενώ αξίζει να τονιστεί πως η Μπενφίκα έχασε το Europa League από την Τσέλσι με γκολ στις καθυστερήσεις.

Επειδή λοιπόν ο Πάουλο Μασάντο κατάγεται από την ιβηρική χώρα, δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με τα όσα συνέβησαν εκεί. «Συγχαρητήρια στην Πόρτο για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Και στην Μπενφίκα για την καταπληκτική σεζόν που έκανε, έστω και αν δεν τα κατάφερε. Ήταν ένα πρωτάθλημα που κρίθηκε στο τέλος», έγραψε αρχικά στο facebook ο Πορτογάλος, για να καταλήξει.

«Τώρα... βρίσκουμε τους εαυτούς μας πρωταθλητές».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ