2013-05-20 13:50:05
Φωτογραφία για Παίκτες Superleague κοιτάει η ΑΕΚ-Αρέσει ο Καμπάνταης
Μπορεί να βρίσκεται στην Football League 2, αλλά η ενίσχυση της θα είναι από την Superleague. Στόχος έμπειροι ποδοσφαιριστές που θα μετατρέψουν την υπόθεση άνοδο σε τυπική διαδικασία. Ένας εξ αυτών, ο Λεωνίδας Καμπάνταης που αρέσει για την επίθεση αλλά υπάρχουν δυσκολίες Μπορεί η Football League 2 να είναι μια εξέλιξη που στεναχώρησε σχεδόν όλο τον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά η εγγύηση της επόμενης μέρας που λέγεται Δημήτρης Μελισσανίδης δίνει ξανά το όραμα και την ελπίδα για ένα μέλλον αντάξιο τους μεγέθους και της ιστορίας του δικεφάλου.

Άμεσα η άνοδο με ενίσχυση... Superleague

Με στόχο λοιπόν την άμεση επιστροφή της ΑΕΚ, σε δύο χρόνια, στην Superleague ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δώσει εντολή μετά το ξεκαθάρισμα του ρόστερ της Ένωσης (ποιοι μένουν-ποιοι φεύγουν) να κινηθούν και για περιπτώσεις που θα προέρχονται από την Superleague.

Άλλωστε το σχέδιο αναφέρει πως για την Football League 2 η ομάδα που θα δημιουργηθεί θα στέκεται αξιοπρεπώς στην Superleague, για την Football League η ομάδα θα ενισχυθεί για να χτυπάει... Ευρώπη στην Superleague και την τρίτη χρονιά στα "σαλόνια" ο στόχος θα είναι ξεκάθαρος... πρωτάθλημα!

Ξεχωρίζει από την λίστα ο Καμπάνταης

Στην θέση του επιθετικού λοιπόν, υπάρχει ξεκάθαρο μήνυμα η ενίσχυση να είναι με παίκτες που θα κάνουν την διαφορά. Ένας από αυτούς που βρίσκεται στην λίστα και αρέσει, είναι ο επιθετικός του Πανιωνίου, Λεωνίδας Καμπάνταης.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ