2013-05-20 13:39:58
Φωτογραφία για Αποκάλυψε πρόταση της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ντιέγκο
Ο Ντιέγκο ξεκαθάρισε πως έχει πρόταση από την Ατλέτικο Μαδρίτης στα χέρια του, αλλά θα πρέπει να μιλήσει αρχικά με τη Βόλφσμπουργκ. "Μόνο αν έρθει πρόταση που δε θα μπορούμε να αρνηθούμε τον παραχωρούμε" είπε ο Ντίτερ Χέκινγκ.

Την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη αναζητά ο Ντιέγκο, ο οποίος δε θα ήθελε να παραμείνει στη Βόλφσμπουργκ.

Ο Βραζιλιάνος έχει ήδη μία προταση στα χέρια του από την Ατλετίκο Μαδρίτης, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός πέρυσι, και μέσω της "Wolfsburger Allgemeine" δεν έκρυψε τις τάσεις φυγής του.

" Η Ατλέτικο με θέλει και έχω μία συγκεκριμένη προσφορά. Θα πρέπει να μιλήσω με τη Βόλφσμπουργκ για το τι είναι καλύτερο για τον σύλλογο και για μένα. Ανέκαθεν ήμουν ικανοποιημένος με τη Βόλφσμπουργκ κι έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Ωστόσο, πρέπει να μιλήσουμε αναλυτικά για την κατάσταση".

Από την πλευρά του ο Ντιέτερ Χέκινγκ, προπονητής της ομάδας, δήλωσε: "Αν η επιθυμία του να φύγει είναι τόσο μεγάλη τότε θα πρέπει να μιλήσουμε με τον Ντιέγκο. Πρέπει να βρούμε επιχειρήματα για να τον πείσουμε να μείνει. Ωστόσο, δεν μπορώ να φανταστώ έναν σύλλογο ο οποίος θα έδινε πάρα πολλά χρήματα.

Αν τον δείτε πως έπαιξε με τη Φρανκφούρη είναι ξεκάθαρο πως θα έρθουν σύλλογοι με προτάσεις. Εμείς θα ακούσουμε τα πάντα και θα μιλήσουμε μαζί του, αλλά δε σκεφτόμαστε να συμφωνήσουμε εκτός κι αν υπάρξει κάποια πρόταση που να μην μπορούμε να αρνηθούμε".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ