2013-05-20 11:57:14
Φωτογραφία για Μεσσηνιακά αθλητικά...
ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ

Νίκη με 5-0 επί του Τροιζηνιακού, πέτυχε ο Μεσσηνιακός χθες το απόγευμα σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Τα τέρματα των «πρασίνων» πέτυχαν, οι Βασίλης Μπεγέτης,  Κώστας Αργυρόπουλος, Βασίλης Αθανασόπουλος, Γιάννης Χελάς και, Καπετανκωνσταντής με αυτογκόλ. Την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα ο Μεσσηνιακός, δοκιμάζεται στο Γύθειο με αντίπαλο τον τοπικό Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα ο Α.Ο. Φαλαισίας θα φιλοξενήσει στην έδρα του τον Τροιζηνιακό.

 

Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-1

Για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής η Καλαμάτα αντιμετώπισε τον Αχαρναϊκό στο γήπεδο του Μενιδίου Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.  Η Μεσσηνιακή ομάδα πέτυχε το 0-1 με τον Κώστα Ηλιόπουλο στο 50ο λεπτό και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1, με κεφαλιά του Ντεντόπουλου στο 54΄.

 

ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ

Οδυνηρή ήττα γνώρισε ο Πανηλειακός, καθώς στην αναμέτρηση της προτελευταίας αγωνιστικής με τα Χανιά, η κρητική ομάδα νίκησε με 0-1 και βρέθηκε με το ένα πόδι στη Β΄ Εθνική κατηγορία.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Αστέρας Μαγούλας - Προοδευτική 2-3

Ρούβας - Φωστήρας 1-0

Επισκοπή - Κόρινθος 4-1

Πανηλειακός - Α.Ο. Χανιά 0-1

Αχαρναικός -Καλαμάτα 1-1

Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος θα γίνουν τα εξής παιχνίδια:

Καλαμάτα - Ρούβας

Εθνικός Αστέρας - Προοδευτική

Α.Ο. Χανιά - Γλυφάδα

Κόρινθος- Αστέρας Μαγούλας

Φωστήρας - Πανηλειακός

Παναιγιάλειος - Επισκοπή

 

 ΦΙΛΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΜΓΣ - ΠΑΟ 

Σήμερα, στις 6 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, θα δοθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων παλαίμαχων Μεσσηνιακού και Παναθηναϊκού, με γενική είσοδο 2 ευρώ για τους φιλάθλους.  Σύμφωνα με τους διοργανωτές, με την αθηναϊκή ομάδα θα έρθουν στη Καλαμάτα, μεγάλα ονόματα από τους βετεράνους του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως οι Δομάζος, Βαζέχα, Κωνσταντίνου, Δημόπουλος, Φραντζέσκος, Φυλακούρης, Μάρκος, Παπαβασιλείου, Καλλιτζάκης, Γονιός κ.α.

Τα έσοδα της συνάντησης, θα δοθούν για την αποθεραπεία των μελών του τμήματος άρσης βαρών του ΜΓΣ, που είχαν τραυματιστεί σε αυτοκινητιστικό ατύχημα τον περασμένο χειμώνα.

 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

Συνεχίζεται σήμερα στις 6 το από9γευμα, το τουρνουά παλαιμάχων. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Πεταλίδι - Αστέρας Μικρομάνης

Ομόνοια - Πάμισος Μεσσήνης

Πράσινα Πουλιά - Ατρόμητος Πλατύ

 

ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΟΚ - Α.Ε.ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

Η συνάντηση της Α.Ε. Γαργαλιάνων με τον ΠΑΟΚ Καλαμάτας θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο γήπεδο της Σπερχογείας, καθώς οι παλαίμαχοι των Γαργαλιάνων ζήτησαν την αναβολή του αγώνα, προκειμένου να παρακολουθήσουν σήμερα στις 4.30μ.μ. τη φιλική συνάντηση που θα δώσει ο Τέλλος Άγρας στο γήπεδο των Γαργαλιάνων με αντίπαλο την ομάδα νέων του Αστέρα Τρίπολης, στη μνήμη των δυο αδικοχαμένων ποδοσφαιριστών του Τέλλου Άγρα Θανάση Βασιλόπουλου και Στράτου Δημητρακόπουλου που έφυγαν πριν δυο χρόνια από τη ζωή.
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ