2013-05-20 04:17:02
Φωτογραφία για Λιβύη: Εξουδετερώθηκαν «παγιδευμένα» αυτοκίνητα που θα σκόρπιζαν τον θάνατο
Ο πρωθυπουργός της Λιβύης Αλι Ζεϊντάν ανακοίνωσε χθες ότι τις δύο τελευταίες ημέρες εντοπίστηκαν από τις... υπηρεσίες ασφαλείας και εξουδετερώθηκαν παγιδευμένα αυτοκίνητα και άλλοι εκρηκτικοί μηχανισμοί.

"Παγιδευμένα οχήματα ανακαλύφθηκαν τις δύο τελευταίες ημέρες και εξουδετερώθηκαν από την αστυνομία και το στρατό, καθώς και εκρηκτικοί μηχανισμοί", είπε ο Ζεϊντάν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Τρίπολη.

Χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για το πού και πότε ακριβώς βρέθηκαν αυτοί οι μηχανισμοί, ο Λίβυος πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι οι αρχές θα αποτρέψουν "οποιαδήποτε προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας".

Την Τρίτη, από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στη Βεγγάζη, στην ανατολική Λιβύη, σκοτώθηκαν 3 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 14. Στις 23 Απριλίου, σε επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο στην πρεσβεία της Γαλλίας στην Τρίπολη τραυματίστηκαν δύο Γάλλοι και πολλοί Λίβυοι αστυνομικοί ενώ προκλήθηκαν και σοβαρές υλικές ζημιές.

Λόγω της κατάστασης, Λονδίνο και Ουάσινγκτον αποφάσισαν την περασμένη εβδομάδα να απομακρύνουν ένα μέρος του προσωπικού τους από τις πρεσβείες τους στην Τρίπολη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τρούφακια με κέικ και ρούμι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τρούφακια με κέικ και ρούμι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ