2013-05-20 03:24:37
Φωτογραφία για Χάινς: «Μένω για το τρίτο συνεχόμενο»
Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό για να κατακτήσει του χρόνου το τρίτο συνεχόμενο τρόπαιο Ευρωλίγκας, εξέφρασε... με δηλώσεις του στον «Ελεύθερο Τύπο» ο Κάιλ Χάινς. Όσο για το φετινό τρόπαιο, ο σέντερ των ερυθρόλευκων, τόνισε πως η ομάδα απέδειξε πως έχει... καρύδια για τέτοιες διοργανώσεις.

«Φυσικά και θέλω να μείνω. Είμαι πολύ τυχερός και νιώθω ευλογημένος που είμαι μέλος μιας υπέροχης παρέας. Αυτά τα αποδυτήρια είναι πολύ ιδιαίτερα. Δεν νομίζω ότι μπορώ να βρω πουθενά αλλού σε ολόκληρη την Ευρώπη αποδυτήρια με ατμόσφαιρα όπως του Ολυμπιακού», ανέφερε αρχικά ο σέντερ του Θρύλου, για να συνεχίσει.

«Η ευχή μου είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί ως ομάδα. Μακάρι να συμβεί αυτό για πολλά χρόνια για να παίξουμε σε πολλά F4 και να έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα ξανά και ξανά. Ο Ολυμπιακός είναι ήδη στα βάθη της καρδιάς μου. Θα δούμε τι θα συμβεί το καλοκαίρι. Άλλωστε δεν πιστεύω πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλάμε για το συμβόλαιό μου».

Όσον αφορά στην κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας, κατέληξε. «Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Με αυτό το τρόπαιο αποδείξαμε την ποιότητα, το χαρακτήρα και τα γκατς αυτής της ομάδας. Είμαστε απίστευτη ομάδα. Κατακτήσαμε δύο συνεχόμενες σεζόν την Εuroleague και έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε κάτι μοναδικό, να την κερδίσουμε και για τρίτη χρονιά. Αυτό όμως είναι μακρινό. Τώρα θέλουμε να εστιάσουμε στο πρωτάθλημα και να κάνουμε το repeat κι εκεί».

pamesports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ