2013-05-20 00:19:14
Φωτογραφία για Τένις: Ο Ραφαέλ Ναδάλ θριάμβευσε και στη Ρώμη
Ο Ραφαέλ Ναδάλ παραμένει ο κορυφαίος τενίστας στις χωμάτινες επιφάνειες. Ο Ναδάλ θριάμβευσε στο τουρνουά της Ρώμης,  αφού νίκησε στον τελικό τον μεγάλο του αντίπαλο, Ρότζερ Φέντερερ, με 6-1,6-3. 

Ηταν η έκτη νίκη του ισπανού τενίστα στο 2013. Η πορεία του άρχισε τον Φεβρουάριο με τις νίκες στα τουρνουά  του Σάο Πάολο και του Ακαπούλκο και συνεχίστηκε με το Ιντιαν Ουέλς στην Καλιφόρνια, τη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη.

«Ολα αυτά είναι πολύ σημαντικά, αν αναλογιστούμε τη δύσκολη περυσινή χρονιά», είπε ο Ναδάλ, μιλώντας μάλιστα ιταλικά στο κοινό που ήταν στις εξέδρες του «Φόρο Ιτάλικο».

«Προς το παρόν προσπαθώ να ευχαριστηθώ  αυτές τις επιτυχίες και αν σκεφτώ σε τι κατάσταση ήμουν πριν από έξι μήνες, τότε όλα αυτά μοιάζουν με όνειρο», συμπλήρωσε.

Στις γυναίκες, η Σερένα Ουίλλιαμς νίκησε εύκολα την  Βικτόρια Αζαρένκα από τη Λευκορωσία επίσης 6-1,6-3  και κατέκτησε τον τίτλο.  

«Τίποτα ποτέ δεν είναι εύκολο. Πέρυσι αισθανόμουν εξαιρετικά παίζοντας στα γήπεδα με χώμα, αλλά δεν τα κατάφερα στο Ρολάν Γκαρός. Αυτή τη χρονιά είμαι προσεκτική καιν θέλω να μείνω συγκεντρωμένη σε αυτό το στόχο», είπε η Σερένα.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ