2013-05-19 19:44:49
Φωτογραφία για Nέος χωρισμός «βόμβα» πασίγνωστου ζευγαριού ηθοποιών
Παρά το γεγονός ότι πολλοί πίστευαν ότι το ζευγάρι είχε καταφέρει να ξεπεράσει τα... προβλήματά του (την απιστία της Κρίστεν με γνωστό σκηνοθέτη), φαίνεται, τελικά ότι ο χρόνος δεν γιατρεύει όλες τις πληγές. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, Ρόμπερτ Πάτινσον και Στιούαρτ έδωσαν οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, το ζευγάρι, ύστερα από τέσσερα χρόνια κοινού βίου αποφάσισε να χωρίσει.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρούν το βήμα του χωρισμού. Κάτι ανάλογο είχαν κάνει και τον περασμένο Δεκέμβριο όταν είδαν το φως της δημοσιότητες οι φωτογραφίες με τις καυτές περιπτύξεις της Κρίστεν Στιούαρτ με γνωστό χολιγουντιανό σκηνοθέτη. Τότε οι πρωταγωνιστές του Twilight προσπάθησαν να τραβήξουν ο καθένας το δικό του δρόμο, ωστόσο στην πορεία, τα ξαναβρήκαν και επιχείρησαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Κάτι ανάλογο μπορεί να συμβαίνει και τώρα. Οπως τόνισε άνθρωπος από το περιβάλλον τους μιλώντας στο περιοδικό People, κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν ο χωρισμός τους αυτή τη φορά θα είναι οριστικός.


Πάντως, την περασμένη Δευτέρα, η Κρίστεν Στιούαρτ εθεάθη να εγκαταλείπει το σπίτι στο Λος Φέλιζ της Καλιφόρνια στο οποίο συγκατοικούσε με τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Παρά το γεγονός ότι ο νεαρός ηθοποιός εκείνη την ημέρα είχε τα γενέθλιά του η Κρίστεν έμεινε σε ένα φιλικό σπίτι, λίγο πιο κάτω από αυτό που ζούσε με τον Πάτινσον.

Μάλιστα, όλοι περίμεναν ότι το ζευγάρι των χολιγουντιανών ηθοποιών θα έκανε μια κοινή εμφάνιση στο Φεστιβάλ των Καννών. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, κανείς από τους δύο δεν έχει φωτογραφηθεί στην γαλλική πόλη.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ