2012-04-04 09:15:12
Φωτογραφία για «Σοβαροί και συγκεντρωμένοι»
Απόλυτη συγκέντρωση ζήτησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στην Κρήτη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, τονίζοντας ότι το 1-0 του πρώτου αγώνα δεν εξασφαλίζει την πρόκτιση.

«Θα είναι δύσκολο το ματς, το ξέρουμε. Θα μας ζορίσουν. Βρίσκονται και αυτοί κοντά στον τελικό και θα τα δώσουν όλα. Θα είναι δύσκολο και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, λόγω της ατμόσφαιρας. Το 1-0 μας δίνει προβάδισμα, αλλά δεν μας εξασφαλίζει τίποτα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

Για το αν το 1-0 εξασφαλίζει την πρόκριση στον Ολυμπιακό τόνισε: «Όχι, το ότι έχουμε προβάδισμα 1-0 δεν σημαίνει ότι θα τους περιμένουμε, ότι θα παίξουμε συντηρητικά. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν θα περιμένουμε, ούτε θα αμυνθούμε. Θα κάνουμε το συνηθισμένο παιχνίδι μας».

Τέλος, ο Βαλβέρδε συμπλήρωσε: «Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, γιατί θέλουμε να κερδίσουμε. Σίγουρα η πρόκριση μετράει, αλλά εμείς οφείλουμε να παίξουμε για την νίκη και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χάθηκε η Πίπι
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χάθηκε η Πίπι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ