2013-05-19 01:05:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Συγκινητικά μηνύματα στο facebook για τον Άμπετ Χασμάν - Ένας χρόνος από τον θάνατό του
“Μου λείπεις........... ελπίζω να είσαι καλά εκεί που είσαι.... σε ευχαριστώ πολύ για όλα.......”

“ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.....ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ....”

“Πόσες μανούλες θα ήθελαν να σου πουν σήμερα ένα μεγάλο ευχαριστώ που μπορούν να γιορτάζουν κι εσύ δεν είσαι δυστυχώς εδώ ..........Να είσαι καλά εκεί που είσαι!Και είμαι σίγουρη πως κι εκεί θα κάνεις κόσμο να χαμογελά!”

Ένας χρόνος χωρίς τον Άμπετ Χασμάν και η πόλη δεν τον ξεχνά. Η σελίδα του στο facebook είναι ακόμα ενεργή και εξακολουθεί να δέχεται συγκινητικά μηνύματα αγάπης, όπως τα παραπάνω.

Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο για τον ένα χρόνο απουσίας του, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στην Πάτρα, όπου παρευρέθηκε και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος.

Πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του δημάρχου Πατρέων, Γιάννη Δημαρά, να δοθεί το όνομα του 'Αμπετ Χασμάν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ στην οδό Θουκυδίδου, στη Νεάπολη Ζαρουχλεΐκων, ιδιοκτησίας του Δήμου Πατρέων.

Απ' όλους τους δημοτικούς συμβούλους, τονίστηκε η μεγάλη κοινωνική προσφορά του Άμπετ Χασμάν και το ενδιαφέρον του για το συνάνθρωπο, ανεξαρτήτως φύλου, θρησκείας, καταγωγής κλπ.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ