2013-05-18 18:39:41
Φωτογραφία για ΑΝΕΤΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ... ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-13
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός να επικρατήσει του Τρίτωνα Αμαρουσίου για δεύτερη φορά και να βρεθεί στους τελικούς της Α1 πόλο γυναικών κόντρα, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΝΟΒ.

Τα κορίτσια του Θρύλου πανηγύρισαν τη νίκη και μαζί την πρόκριση στον τελικό, αφού επικράτησαν του Τρίτωνα Αμαρουσίου με 5-13, κάνοντας το 2-0 στην σειρά των ημιτελικών.

Ο Τρίτωνας πάλεψε μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο αλλά στο δεύτερο ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές και αύξησε την διαφορά στα 4 γκολ και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Αβραμίδου και Μαργαρίτα Πλευρίτου με τρία γκολ η καθεμιά, οι πρώτες σκόρερ για τις ερυθρόλευκες.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στον Πειραιά την ερχόμενη Τετάρτη (22/5) τον ΝΟ Βουλιαγμένης στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών της Α1 Γυναικών, αφού οι ερυθρόλευκες έχουν το πλεονέκτημα έδρας και στους τελικούς, από τη στιγμή που είχαν καταλάβει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Φυσικά θέλουν και να το εκμεταλλευτούν για να φτάσουν στο 5ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.


Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-5, 1-4, 0-1

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Στέφανος Λέανδρος): Τερεφού, Κόρμα, Παπαγεωργίου 1, Αποστολίδου 1, Χυδηριώτη, Βεκρή, Μπενέκου Άλκ., Στρατάκου, Δημητροκάλη, Μπενέκου Ι. 3, Στρείδη, Κοτσιώνη, Λάττα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 2, Πλευρίτου Ε., Σώρα 2, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 3, Μαυρέλου, Πλευρίτου Μ. 3, Πλευρίτου Β., Μπαλωμενάκη, Καλογεράκου, Καλαργυρού 1, Σταματοπούλου, Νιαρχάκου, Γιαννοπούλου
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ