2013-05-18 12:42:12
Φωτογραφία για Πολύ δύσκολη η παραμονή Φιγκερόα-Σισοκό στον Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τους Φιγκερόα και Σισοκό, όμως με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν πολύ δύσκολα θα συμβεί αυτό

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα στην ιντερνετική ραδιοφωνική εκπομπή της "Θύρας 13", που σίγουρα θα συζητηθούν το Σαββατοκύριακο.

Ένα από αυτά ήταν και η ανανέωση του συμβολαίου του Λουτσιάνο Φιγκερόα. Ο Αργεντινός θέλει να παραμείνει στους πράσινους, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του.

Οι δυο πλευρές είχαν συμφωνήσει προφορικά τον Γενάρη για οψιόν ανανέωσης και την νέα περίοδο με ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ, χρήματα που δεν μπορεί να δώσει αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός, ειδικά για έναν παίκτη με "τραυματισμένο" παρελθόν.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να έχουμε νέα επαφή του παίκτη με την διοίκηση κι εκεί θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα συνεχίσει την καριέρα του στο "τριφύλλι". Ο Γιάννης Αναστασίου εξάλλου φαίνεται πως έχει πάρει προσωπικά το θέμα του φορ, οπότε, ίσως, να υπάρχει άλλη προτεραιότητα (όπως ο Μπεργκ).

Τέλος να πούμε πως ο Σισοκό ουσιαστικά τελείωσε από τον Παναθηναϊκό, μιας και γυρνάει στην Βόλφσμπουργκ όπου ανήκει.

Η γερμανική ομάδα θέλει να τον πουλήσει κι αν δεν συμβεί αυτό μέχρι τον Αύγουστο, τότε ας κρατήσουμε ένα παράθυρο ανοιχτό για ενδεχόμενο νέο δανεισμό.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ