2013-05-18 10:45:13
Φωτογραφία για ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ... ΣΑΡΔΑΜ ΣΤΗ Eurovision! *BINTEO*
Μιας και ζούμε μέρες Ολυμπιακού, στην ΕΡΤ φρόντισαν να ντύσουν στα ερυθρόλευκα ακόμα και τον διαγωνισμό της Eurovision. Διαβάστε και ...ακούστε τι εντόπισε το "sportdog.gr"!

Η εμφάνιση του Αγάθωνα και των Koza Mostra στον ημιτελικό της Eurovision στην Αρένα του Μάλμε της Σουηδίας ήταν αποθεωτική με την ελληνική αποστολή να εμφανίζεται ένατη κατά σειρά, αποσπώντας το μεγαλύτερο χειροκρότημα απ' όλες τις χώρες. Μιας και ζούμε όμως μέρες Ολυμπιακού, αφού οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν την Ευρωλίγκα, στην ΕΡΤ φρόντισαν να ντύσουν στα ερυθρόλευκα ακόμα και τον διαγωνισμό της Eurovision.

Ως είθισται στη Eurovision, οι φίλοι της διοργάνωσης από κάτω κρατούν σημαίες και της κυματίζουν ανάλογα με ποια χώρα είναι στην σκηνή. Έτσι και στην περίπτωση της ελληνικής αποστολής. Ωστόσο, η συμπαρουσιάστρια της δημόσιας τηλεόρασης, Μαρία Κοζάκου,μπερδεύτηκε. Βγήκε και είπε «να τα και τα ερυθρόλευκα» και αμέσως διόρθωσε το λάθος που έκανε με τον Γιώργο Καπουτζίδη δίπλα της να γελάει αμήχανα.

«Τελικά, τα πανηγύρια για την ευρωλίγκα κρατάνε πολλές μέρες (άκου ερυθρόλευκα)», έγραψε η Μαρία Κοζάκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αντιμετωπίζοντας με αυτοσαρκαστική διάθεση το σαρδάμ της. Για την ιστορία η παρουσιάστρια είναι οπαδός του... Παναθηναϊκού. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων Ακούστε το... σαρδάμ της στην αρχή του βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ