2013-05-18 10:30:10
Φωτογραφία για ΣΤΕΛΝΟΥΝ... ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ο Μίτσελ είναι σε διαδικασία επαφών και μεταγραφικών εισηγήσεων για τον Ολυμπιακό της δικής του εποχής, με τα σενάρια για παίκτες από το ισπανικό πρωτάθλημα να αυξάνονται καθημερινά στα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα έχει μια εφ΄όλης της ύλης συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πιθανώς στο Λονδίνο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", όπου θα συζητηθούν αναλυτικά όλα τα σχέδια για το ρόστερ της νέας περιόδου.

Ο Μίτσελ θα έχει μεταγραφική συνεργασία με το νέο τεχνικό σύμβουλο Χουάνχο Λορένθο, ενώ μια χτεσινή επίσκεψη του Ιλια Ιβιτς στην ΠΑΕ συνδέθηκε με τη φημολογία που υπάρχει για σκέψεις του Ολυμπιακού σχετικά με την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Εν αναμονή των αποφάσεων και των επόμενων αλλαγών στον Ολυμπιακό μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, το δημοσίευμα παρουσιάζει τα τελευταία μεταγραφικά... σενάρια.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στον Μίτσελ θα άρεσε πολύ ο 22χρονος σταρ της Βαλένθια Σέρχιο Κανάλες, ο οποίος δεν είναι βασικός στην ομάδα του Βαλβέρδε και υπό προύποθέσεις θα μπορούσε να αποκτηθεί ως δανεικός καθώς έχει συμβόλαιο με τις νυχτερίδες.

Από κει και πέρα ο Μίτσελ φέρεται να ασχολείται με τον ακραίο χαφ της Ρεάλ Πέδρο Λεόν, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Χετάφε. Επίσης γράφεται το όνομα του υψηλόσωμου αμυντικού μέσου της Λεβάντε, του Ιμπόρα, ο οποίος είναι η δύναμη της ομάδας του στο κέντρο. Από την Ισπανία ακούγονται και οι περιπτώσεις των Μανού και Γκρανέρο τους οποίους είχε ο Μίτσελ σε Ρεάλ, Σεβίλλη και Χετάφε. Αλλά και του Πίτι της Ράγιο Βαγεκάνο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στον Ολυμπιακό εξετάζουν κι άλλες προτάσεις, όπως:

Του Σέρβου φορ της Νάντ, Φίλιπ Τζόρτζεβιτς.

Του Σουηδού μέσου της Γιουγκ Μπόις, Αλεξάντερ Φάρνερουντ.

Του Γάλλου μέσου της Κλερμόν, Γιανίς Σαλιμπούρ

Του Ελβετού δεξιού μπακ της Σερβέτ, Βενσάν Ρούφλι.

Αλλά και από την Ελλάδα, συνεχίζονται τα σενάρια για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού σχετικά με τον Καμαρά του ΠΑΟΚ, του Ράγιος από τον Αστέρα και του Λοντίγκιν από την Ξάνθη.

Το τι από όλα ευσταθεί θα φανεί σε λίγο καιρό...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ