2013-05-17 20:05:45
Φωτογραφία για Στη φυλακή για εμπορία ναρκωτικών οδηγήθηκε Έλληνας ηθoποιός
Οι περιπέτειες του Φράνκο Αλφόνσο με την δικαιοσύνη δείχνουν να μην έχουν τελειωμό.

Εχθές το βράδυ, ολοκληρώθηκε η δίκη του γνωστού καλλιτέχνη και το Πρωτόδικο δικαστήριο τον καταδίκασε σε 14 χρόνια φυλάκισης. Να σας θυμίσουμε ότι ο Φράνκο Αλφόνσο είχε και στο παρελθόν φυλακιστεί για δυο μήνες όπου αφέθηκε ελεύθερος.

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο του, Θανάση Πλεύρη, ο οποίος δήλωσε: «Καταδικάστηκε χθες για εμπορία ναρκωτικών για 250 κιλά χασίς . Η πρόταση της εισαγγελίας ήταν για ισόβια , αλλά τελικά του δόθηκε η ποινή των 14χρόνων με το ελαφρυντικό του «προτέρου εντίμου βίου» . Για 250 κιλά χασίς, η συγκεκριμένη ποινή θεωρείται καλή, αλλά ο Αλφόνσο είναι αθώος. Αυτό είναι κάτι που το πιστεύω εγώ και η συνάδελφος Βασιλική Δόσπρα με την οποία έχουμε αναλάβει την υπόθεση. Μάλιστα, αθώος υποστηρίζει ότι είναι και ο Φράνκο».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο Φράνκο Αλφόνσο βρισκόταν σε όλες τις συνεδριάσεις του δικαστηρίου, ενώ είχε το δικαίωμα να μην παραστεί
. «Ο ίδιος επιθυμούσε να είναι στην αίθουσα του δικαστηρίου σε όλη την διαδικασία και ακόμα όταν άκουσε την εισαγγελία να προτείνει ισόβια , η επιθυμία του ήταν να παραμείνει μέχρι το τέλος», μας είπε ο δικηγόρος Θανάσης Πλεύρης στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε και συνέχισε: «Το δικαστήριο ξεκίνησε στις 18 Απριλίου με συνεχόμενες συνεδριάσεις και ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ. Προς το παρόν βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει η μεταγωγή του στις φυλακές».

Όταν ρωτήσαμε τον δικηγόρο του με ποιον τρόπο μπλέχτηκε το όνομα του Φράνκο Αλφόνσο στην υπόθεση μας εξήγησε: «Ο Αλφόνσο είναι μεσίτης φρούτων και υπάρχουν κάποιες συνομιλίες από τις οποίες φαίνεται ότι έκανε εμπορική δραστηριότητα . Σε ένα από τα φορτηγά με τα φρούτα αλλά σε άλλη χρονική περίοδο που δεν ήταν παρόν ο Αλφόνσο μπήκαν μέσα τα ναρκωτικά. Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο έκρινε ότι ο Αλφόνσο ήταν συνεργός αυτών των ανθρώπων. Εμείς θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία γιατί η φόρτωση των ναρκωτικών έγινε σε χρόνους που δεν είχε καμία απολύτως σχέση ο Αλφόνσο και από τους διαλόγους δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Ωστόσο, είναι σεβαστή η πρωτοβάθμια απόφαση, αλλά πιστεύουμε ότι βρίσκεται ένας αθώος στην φυλακή. Τέλος, στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του Όλγα Κανλή, η οποία αν και συντετριμμένη από τις εξελίξεις στηρίζει με τον δικό της τρόπο τον Φράνκο Αλφόνσο.

Πηγή: gossip-tv
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ